Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okrouhlice si s Kožlím vystřílela bod


Branky


12

Okhrouhlice na jaře neoplývá zrovna oslnivou formou, nicméně to vypadá, že se začíná zvedat. Po výhře v dohrávce odloženého 14. kola dokázala tentokrát bodovat s favorizovaným Kožlím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení outsidera do půle

V nedělní odpoledne se na hřišti domácí Okrouhlice odehrálo utkání dvou mužstev, která se musela obejít, ať už vinou zranění či karetních trestů o několik svých hráčů základní sestavy. Kožlí, které se nachází na špici tabulky, do utkání sice vstoupilo aktivněji, ale vedení zápasu se ujali domácí, poté co byl ve 13. minutě po přihrávce Jelínka vyslán do brejku Prášek a hostujícího gólmana v těžké situaci dokázal přehodit a míč vtěsnat pod břevno. Odpověď hostujícího týmu netrvala dlouho o tři minuty později totiž srovnával po faulu ve vápně z penalty Pešek. Hosté povzbuzeni vyrovnáním šli do vedení už v další minutě, kdy nepozorná obrana Okrouhlice dovolila skórovat Pokornému. Hra se nadále přelévala ze strany na stranu až do vyrovnávacího gólu Jelínka, který využil závaru v malém vápně Kožlí a míč dostal do jejich sítě ve 26. minutě. Domácí tato branka nakopla a dokázali se dostat opět do vedení po střele Beránka, který po asistenci svého jmenovce vtěsnal míč milimetrovou střelou vedle tyče. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Okrouhlice.

Kožlí vyrovnalo v samém závěru

Do druhé půle vstoupil lépe tým domácích, kdy svoji druhou branku přidal pohlednou střelou zpoza vápna ve 49. minutě Beránek a poslal mužstvo Okrouhlice do dvoubrankového vedení. Kožlí se dokázalo oklepat v 58. minutě a snížilo na rozdíl jedné branky. V závěru utkání došlo ke zranění gólmanů na obou stranách pole, přičemž oba byli nuceni vystřídat a byli nahrazeni svými kolegy. Kožlí postupně stupňovalo svůj tlak a domácím pomalu docházely síly, doufajíc v udržení třech bodů na svém hřišti. Kožlí si však dokázalo vypracovat několik dobrých příležitostí a slyšet bylo také zazvonění tyče brankové konstrukce domácích. Kýžené vyrovnání hostů přišlo až v 85. minutě, kdy obrana domácích nezvládla plnění svých povinností. Utkání tak skončilo vysokou remízou 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Vinou zranění nám chybělo několik hráčů základní sestavy, ale proti celku z popředí tabulky jsme se hodlali poprat o body. K vidění bylo gólové utkání, které však bylo negativně ovlivněno slabými výkony rozhodčích, kteří byli nejenom duchem nepřítomni. V závěru utkání jsme přestáli několik slibných šancí hostů, přičemž si myslím, že remíza je nakonec spravedlivá pro obě mužstva.

SK Kožlí
pan Matěna, jednatel: Bylo to průměrné utkání. Na šance bylo zcela vyrovnané, šancí bylo dokonce ještě dvakrát tolik než potom padlo gólů...



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
M. Koncz [-] (71. J. Neuvirth [-] ) - M. Vydrář [-] , M. Beránek [-] , M. Strašil [-] , P. Čejka [-] - J. Beránek [-] , M. Med [-] , T. Jelínek [-] (51. J. Zadina [-] ) , V. Strašil [-] - D. Prášek [-] , J. Beránek [-]

SK Kožlí
S. Krajíček [-] (80. M. Šafařík [-] ) - J. Makovec [-] , K. Makovec [-] , A. Příhoda [-] , P. Procházka [-] (16. D. Mikula [-] ) - M. Geher [-] - J. Smítka [-] - M. Pokorný [-] , P. Cicvárek [-] , L. Pešek [-] , V. Šťastný [-]

Hráči zápasu: J. Beránek , J. Beránek - L. Pešek , M. Pokorný .
Místo: Okrouhlice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Odvářka Jan - BOHUNĚK Miloslav, KOPECKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: výhra hostů

Kožlí na jaře poráží jednoho soupeře za druhým a Okrouhlice nebude výjimkou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů