Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska se vrací na vítěznou vlnu, Světlou vyšel desetiminutový výpadek draho


Branky


13. D. Kufr , 15. R. Hýbl , 19. R. Hýbl , 23. P. Lacina , 75. T. Slavík , 81. M. Houdek - 9. F. Uhlíř , 38. M. Vaňkát , 48. M. Šmíd
12

V posledním zápase Víska nečekaně vybouchla v Jeníkově, naopak Světelské béčko za sebou mělo sérii tří výher. Víska je však na domácím hřišti téměř neporazitelná, což se opět potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekelná destiminutovka hostí, 4:2 do půle

Světelské jistě lákala možnost ve Vísce vyhrát a na svého soupeře se bodově dotáhnout v tabulce. Zápas začal vyrovnaně, opticky měla více ze hry Víska, avšak šance se rodily spíše na druhé straně. Jednu z nich využil po přihrávce Dibelky Uhlíř. Víska však nesklopila hlavy a přimáčkla svého soupeře. A vyplatilo se. Hned ve 13. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Kufr a uklidil ho do brány. O chvíli na to po další pěkné kombinaci předložil Fikar příhru do vápna a nabíhající Hýbl překonal brankáře. Za další 4 minuty na půlce obešel opět Hýbl stopera Světlé, pelášil na brankáře a bez problému zakončil na zadní tyčku. Obrat dokonal ve vápně Lacina, který se dostal k odraženemu míči a po zemi prostřelil gólmana. Po této desetiminutové smršti, která vynesla čtyři góly, se domácí trochu uspokojili a polevili. Do hry se opět dostali hosté, kteří byli lepším týmem až do konce poločasu. Jediným plodem jejich snažení však byla situace ze 38. minuty, kdy se po rychle rozehraném rohu střelou z vápna prosadil Vaňkát. Když sudí zapískal poločas, na světelné tabuli svítilo 4:2.

Kontaktní gól hostí, Víska pak soupeře dokázala zlomit

Hosté vstoupili i do druhé půle lépe. A výsledkem byl brzký gól urostleho Šmída, který po standardní situaci dorážel do odkryté branky. Již ve 48. minutě tak byla Světlá na dostřel a zápas sliboval zajímavou podívanou. Hosté se hnali za kýženým vyrovnáním. Dokázali si vytvářet šance, které však končily vedle brány či na brankáři Lukešovi. Nedáš, dostaneš. V 75. minutě rozvlnil hostující síť střídající dorostenec Slavík a vrátil domácím trochu klidu na kopačky. O dalších šest minut byl Slavík opět v akci. Fauloval ho světelský brankář Vácha a byla nařízena penalta, se kterou si s přehledem k tyči do horní poloviny branky poradil zkušený Houdek. Utkání se poté již dohrálo v poklidném tempu. Víska Světlé v tabulce odskočila na rozdíl šesti bodů, oba týmy se v pohodě drží v horní polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Miroslav Nedbal, trenér: Důležite pro vývoj bylo to, že pokyny které trenér řekl v kabině se promítly i na hřišti. Hráči se doplňovali navzájem na svých postech. Zlomový moment byl pátý gól, pak už jsme hru kontrolovali. Musím uznat, že soupeř byl velice kvalitní, nevzdal se ani za stavu 4:1 a dokázal ještě zdramatizovat utkání.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: Z mého pohledu se jednalo o celkem vyrovnané utkání,bohužel s jasným výsledkem pro domácí.Rozhodla hrůzostrašná desetiminutovka v prvním poločase,kdy jsme inkasovali čtyři branky.V druhé půli jsme snížili na 4:3, měli jsme několik dobrých brankových příležitostí, které jsme bohužel neproměnili. Víska přidala další 2 branky a bylo po zápase.



Sestavy


Sokol Víska
Z. Lukeš [-] - L. Fikar [-] (78. A. Filip [-] ) , M. Benák [-] (73. T. Slavík [-] ) , L. Málek [-] (88. D. Čermák [-] ) , P. Lacina [-] , R. Hýbl [-] (82. S. Kolář [-] ) , D. Kufr [-] , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] (8. P. Málek [-] ) , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - F. Uhlíř [-] , M. Šmíd [-] , M. Šimek [-] , L. Dibelka [-] , c. Phan [-] , P. Čížek [-] , L. Filipský [-] , O. Vacek [-] , T. Hradecký [-] , M. Vaňkát [-] (54. J. Bílek [-] )

ŽK: 72. F. Uhlíř .
Hráči zápasu: R. Hýbl - O. Vacek .
Místo: Víska. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - VALÍČEK Adam, BŘEZINA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: výhra domácích

Víska je doma skoro neporazitelná. Myslím si, že si náskok v tabulce pojistí o další 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza