Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves pokračuje v hromadění bodů, vyloupila poslední Keřkov


Branky


12

V posledním zápase se Keřkovu podařilo poprvé vyhrát a chtěl získat další body potřebné k vytoužené záchraně. Narazil však na rozjetou Dlouhou Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostí do půle

Keřkov měl těžký úkol. Pokusit se zastavit Dlouhou Ves, která má na jaře skvělou formu. Na měření sil se přišlo podívat přes sto diváků a zápas se tak odehrával v dobré atmosféře, což mu přidávalo na kvalitě. Početné domácí publikum však bylo jako opařené již ve 4. minutě, kdy se prosadil M. Lukačina. Dále byla hra vyrovnaná a vcelku pohledná, oba týmy si dokázaly vytvořit šance. Opticky více měl ze hry Keřkov a napočítali bychom mu i více příležitostí, z nichž dvě byly typické vloženky. Dalším kdo se radoval byli však opět hosté, tentokrát zásluhou Krečmana. Domácí nic nevzdávali a ovocem jejich snažení byla penalta, kterou dostali možnost zahrávat ve 33. minutě. K exekuci se postavil Zvolánek a domácí fanoušky nezklamal. Nicméně již za minutu se skóre měnilo opět, jelikož se prosadil hostující technik Svoboda. Dvoubrankový rozdíl pak vydržel až do konce poločasu.

Dlouhá Ves drama nepřipustila

Zkušené mužstvo Dlouhé Vsi nastoupilo do druhé půle sebevědomé a v pohodě, hra se odehrávala převážně v jeho režii. Když se navíc krátce po změně stran prosadil obávaný střelec Pospíchal, o výsledku zápasu bylo téměř jasno. Pospíchal se dokázal prosadit i přes těsnou osobní obranu, kterou na něj domácí praktikovali skrze Jeřábka. Další vývoj již žádnou brankovou radost ani jednoho týmu nepřinesl a Dlouhá Ves si tak po výhře 1:4 připsala další tři body, zatímco Keřkov, i přes zlepšené výkony v posledních zápasech, zůstává poslední a případnou záchranou bude mít ještě plné ruce práce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Lukáš Dobrovolný, obránce: Opět jsme měli těžký úkol, a to zastavit letos dobře rozjetou Dlouhou Ves. Před zhruba 100 diváky se hrál poměrně koukatelný fotbal. Hlavním úkolem před zápasem bylo si pohlídat rychlého útočníka Pospíchala, ale až příliš jsme se věnovali jemu a tím lehce zanedbali technicky dobrého Svobodu a střelce M.Lukačinu. Výsledek je sice jasný, ale i my si vytvořili spoustu gólových šancí. Bohužel se už dlouhou dobu trápíme střelecky, v počtu obdržených branek na tom nejsme tak zle, ale nemáme štěstí před bránou soupeře a nedokážeme vsítit. O svátku hrajeme doma dohrávku s Dolním Městem a úkol je jasný...zvítězit!

TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Dostali jsme se do rychlého vedení, potom jsme přestáli tlak soupeře, který však neproměnil svoje šance. Poté jsme již hráli svojí hru a zatlačili soupeře, kterého jsme zaslouženě porazili.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - L. Dobrovolný [-] , D. Wasserbauer [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] - P. Čejka [-] , M. Zvolánek [-] , M. Smejkal [-] (65. M. Pavlík [-] ) , J. Šuška [-] (74. D. Paul [-] ) - J. Svoboda [-] , A. Kunc [-]

TJ Dlouhá Ves
J. Vácha [-] - J. Eis [-] , M. Kunášek [-] , N. Vojta [-] , T. Němec [-] (86. M. Höfer [-] ) - D. Vošický [-] , M. Lukačina [-] , J. Lukačina [-] , V. Krečman [-] (73. F. Kotouč [-] ) - O. Svoboda [-] (81. J. Polák [-] ) , P. Pospíchal [-] (63. P. Šrámek [-] ) -

ŽK: 17. D. Wasserbauer , 25. P. Čejka . ČK: 53. D. Wasserbauer .
Hráči zápasu: V. Jeřábek - O. Svoboda , J. Lukačina .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 112.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: remíza

Dlouhá Ves hraje na jaře dobře, ale Keřkovu už se také povedli sebrat nějaké body. Pokud se borci z Keřkova kousnou a zabojujou můžou si i nějaké body odnést. Už je potřebují sbírat jako sůl.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

opět budou padat goly a nebojim se tvrdit že tentokrát to odnese Keřkov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů