1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 15:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další dobrý zápas Věžnice, ze Šmolov veze bod


Branky


12

Věžnice hraje v poslední době velmi dobře a tenkrát se o tom přesvědčily favorizované Šmolovy, které ji na domácím terénu nedokázaly udolat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli lepším týmem hosté

Věžnice si ze skvělého tabulkového postavení Šmolov vůbec nic nedělala a na soupeře vlétla. Již v 6. minutě se hostím aktivita vyplatila, protože branku vstřelil Klement. Hosté hru kontrolovali, postupně se však domácí začali dostávat do hry, dlouho si však vůbec nevěděli rady s hostující obranou, vedenou Martinem Drahošem. K vidění bylo dosti soubojů urostlých chlapů. Až v závěru poločasu, konkrétně ve 41. minutě, našli šmolovští skulinku v hostující obraně a udeřili zásluhou Pevného. Gól do šatny tak stanovil poločasové skóre na 1:1. 

Zlepšená hra domácích, neuznané góly, hektický závěr

Ve druhém poločase převzaly Šmolovy aktivitu do vlastních rukou a byly rozhodnuty nepříjemného soupeře porazit. Ke gólu byli domácí blízko celkem třikrát. Dvakrát je zastavil pomezní rozhodčí kvůli ofsajdu, v závěru zápasu pak kopali penaltu, kterou ovšem zneškodnil brankář David Drahoš. Naopak po neproměněné penaltě následoval okamžitý kontr hostí. Klement se řítil sám na bránu, vychytal ho však Tichý. Zápas tak skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Jaroslav Dočkal, záložník: Vyrovnaný zápas plný šancí a neuznaných gólů. V první půli byla lepší Věžnice. V druhé půlce nás dvakrát potopil pomezní, když nesmyslně mávnul ofsajd po našich gólech.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: V prvním poločase jsme byli lepší my. Ve druhém postupně převzali aktivitu domácí.Spravedlivá remíza.



Sestavy


TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - B. Rudolf [-] , O. Kruml [-] (56. V. Kučírek [-] ) - M. Strašil [-] , J. Martínek [-] , J. Pevný [-] (46. Č. Novák [-] ) - J. Bdžoch [-] - D. Toman [-] (15. D. Svoboda [-] ) , A. Vaněček [-] , V. Vaněček [-] , M. Kulhánek [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Francálek [-] , J. Prokeš [-] (61. P. Beneš [-] ) , A. Drahoš [-] , V. Kunc [-] , O. Prokeš [-] , T. Klement [-] , S. Šimoníček [-] , D. Cakl [-] , M. Fikejz [-] , M. Drahoš [-]

ŽK: 62. M. Strašil - 34. T. Klement , 70. M. Drahoš , 89. V. Kunc .
Hráči zápasu: J. Martínek - T. Klement , M. Drahoš , D. Drahoš .
Místo: Šmolovy. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - HLOUŠEK Vít, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

Domácí tuhle sezónu doma ještě neprohráli a ani Věžnice nebude soupeř který by je doma dokázal porazit.

Tip: remíza

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích