Světlá má třetí výhru v řadě, odnesl to Keřkov


Branky


11

Světlá byla v zápase Keřkovem jasným favoritem, a přestože soupeře nějak fatálně nedeklasovala, vítězství si pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve vyrovnaném tempu a nabídl několik nenápadných příležitostí. Světlá se směrem dopředu dlouho trápila, srážel ji špatný pohyb útočících hráčů. Vysvobozením pro domácí byla až 33. minuta, kdy si hostující brankář Filippiho centr od rohového praporku srazil do branky. Jediným vysvětlením tohoto kiksu je, že mu svítilo do očí. Nicméně hra Keřkova nebyla vůbec špatná a podařilo se mu vytvořit dvě velké příležitosti, z nich jednu zastavilo břevno, druhou reflexivně vytlačil brankář Vácha. Do kabin odešly týmy za stavu 1:0 a ve druhém poločase se ještě mohlo stát cokoliv.

Druhá půle v režii domácích

Ve druhé půli Světlá zintenzivnila svojí převahu v držení míče a začala hru na svém velikém hřišti roztahovat. Kontrola zápasu domácími se projevila dvěma slepenými góly kapitána Šmída z 55. a 58. minuty., jenž využil přihrávek Uhlíře a posléze Vacka. Od této chvíle už se Keřkov pouze bránil a o tom, kdo si odnese body, bylo víceméně rozhodnuto. Domácí navíc udeřili počtvrté, to když z velkého vápna chytře střílel bek Vaňkát. Keřkovským se podařilo připsat si alespoň čestný úspěch v samotném závěru zápasu, kdy se po rohovém kopu prosadil Sobotka. Zápas tak skončil výsledkem 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: Podařilo se nám potvrdit vysoké vítězství z Dolního Města.Sice jsme nepodali tak dobrý výkon,ale na poslední Keřkov to stačilo.Celý zápas jsme drželi balon,bohužel nabídka od ofenzivních hráčů byla po většinu zápasu špatná. I tak jsem si vypracovali spoustu gólových šancí, které jsme tradičně většinou zahodili. Mrzí mě inkasovaný gól v závěru zápasu.

TJ Sativa Keřkov
Lukáš Dobrovolný, obránce: Domácí vyhráli zaslouženě. Přestože jsme byli outsideři, dlouho byla hra vyrovnaná, až ve druhé půli nám došly síly. Světlá umí na svém krásném hřišti prostě hrát a parádně kombinovat. Měli jsme v posledních 2 kolech těžké soupeře, ale v úterý jedeme na dohrávku prvního kola do Hněvkovic a naším cílem je jednoznačně prolomit smůlu a konečně bodovat!



Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - VAŠÍČEK Jaroslav: 6
Hrací plocha: 7
Zázemí: 8
Výkon domácích - FK Bohemia Světlá nad Sázavou B: 8
Výkon hostů - TJ Sativa Keřkov: 5
Hráč utkání - domácí: Milan Šmíd
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Vaňkát - 8, Michael Petrus - 7, Ondřej Vacek - 5, Petr Čížek - 6, Petr Filippi - 6, Lukáš Dibelka - 7, Michal Šimek - 7, Milan Šmíd - 8, Filip Uhlíř - 6, Adam Skalický - 6, Vlastimil Johanides - 5, Libor Filipský - 7, Jan Vácha - 8,
Jan Dolejš

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

Keřkov potřebuje nutně bodovat, aby měl ještě nějakou naději, zachránil se a zahrál si okresní přebor i příští rok. Ale bohužel ze Světlé si body neodveze. Světlá si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích