Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výbuch Dolního Města


Branky


11

V minulém kole Dolní Město výrazným rozdílem podlehlo Světlé, tentokrát ho rozstřílela Dlouhá Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Masakr už do poločasu

První gól zápasu přišel již v 8. minutě, prosadil se krajní záložník Cibulka. Na tuto branku  ještě dokázalo Dolní Město odpovědět zásluhou Doležala. Zanedlouho však přišlo pro hosty černé období, které sice trvalo necelé čtyři minuty, avšak ve kterém inkasovali hned tři branky! Nejprve skóroval Krečman, poté dvakrát Svoboda. O to, že hosté odejdou do kabin se šestigólovou zátěží, se postaral dvěma brankami domácí střelec J. Lukačina. Jeho trefy z 27. a 39. minuty stanovily poločasový stav na 6:1.

Dvě penalty a navýšení gólového rozdílu

Ve druhém poločase domácí v demolici dolnoměstských trochu polevili. Dlouho žádné branky nepadaly. Až v 61. minutě došlo ke snížení hostů zásluhou Doležala, jež vstřelil svou druhou branku v zápase. Tentokrát se mu podařilo proměnit pokutový kop. Poté však domácí opět zapnuli a neštěstným hostím naložili ještě tři branky. V 69. minutě se podruhé v zápase trefil Cibulka, v 75. se k nařízené penaltě úspěšně postavil Kunášek a o gólovou tečku se v 85. minutě postaral M. Lukačina. Dolní Město tak z Dlouhé Vsi odjelo zcela zničeno, zápas skončil 9:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Vladimír Cibulka, záložník: Dolní Město nevymyslelo vůbec nic, nám to tam padalo skoro ze všeho. Opět to bylo rychlým nástupem a následně kontrolou celého zápasu.

TJ Rebel Dolní Město
Ondřej Pojezný, obránce: Hrálo se na malém hrbolatém hřišti, domácí využívali dlouhé nakopávané míče za obranu, kde si je přebírali dva rychlí útočníci, kteří nás trestali.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] (86. J. Havlík [-] ) - M. Kunášek [-] , V. Krečman [-] , R. Veselý [-] , J. Eis [-] - J. Žeguc [-] (70. N. Vojta [-] ) , V. Cibulka [-] , M. Lukačina [-] , J. Lukačina [-] (75. P. Šrámek [-] ) - P. Pospíchal [-] (80. J. Polák [-] ) , O. Svoboda [-] (73. D. Vošický [-] )

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - D. Štěpánek [-] (55. T. Venc [-] ) , D. Švanda [-] (46. M. Venc [-] ) , O. Pojezdný [-] , L. Zápotočný [-] , J. Sklenář [-] , J. Krupička [-] , T. Chlád [-] , A. Vápeník [-] (27. T. Zikmunda [-] ) , L. Doležal [-] , A. Janák [-]

ŽK: 13. L. Rajdl - 83. T. Chlád .
Hráči zápasu: V. Cibulka .
Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Ondráček Milan - BLAŽEK Tomáš, KUTLVAŠROVÁ Markéta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

Dlouhá Ves na svém hřišti umí moc dobře a ani Dolní Město nebude větší překážkou a proto body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí si opět zastříleji stejně jako proti Golčáku

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích