Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 15:00

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipnice v deseti lidech sebrala Věžnici vítězství


Branky


14

Souboj dvou týmů ze spodní poloviny tabulky, to byl zápas mezi Věžnicí a Lipnicí. Zatímco domácí měli v zádech několik dobrých zápasů, hosté se po dvou porážkách zoufale toužili chytit. Po zajímavém zápase se rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalá hra a jen jeden gól do půle

Zápas se hrál na značně vysoké trávě a pod pražícím sluncem. Zezačátku oba týmy jen nastiňovaly své možnosti. Optickou převahu měla nejprve Věžnice, avšak tomu, aby byla některá akce dotáhnuta k zakončení, bránily různé nepřesnosti, ofsajdy či hostující obránci. Domácí se tak pokoušeli hrozit hlavně z rohových kopů, kterých zahrávali velké množství. Jejich výšková i váhová převaha byla očividná a před brankou lipnického náhradního brankáře Procházky to začínalo zavánět problémem. Zhruba po půlhodině se probrala i Lipnice a snažila se domácí překonat rychlými kontry. Střelu Aleše Bláhy gólman Drahoš konečky prstů vytěsnil, nájezd Fišera už zlikvidovat nedokázal. Nemusel však smutnit, jelikož branka nebyla uznána pro předcházející ruku útočícího hráče. V této fázi zápasu se již začalo hrál velmi důrazně, tvrdé střety se odehrávaly hlavně mezi Šimoníčkem a Dolejším, jejichž výkony patřily k ozdobám zápasu. Ve 38. minutě se domácí dočkali. Nešikovný odkop hostujícího obránce znamenal roh, jenž přesně našel hlavu M. Drahoše, jenž jako lavina zboural vše, co mu stálo v cestě, a zavěsil. Víc se do konce poločasu nestalo. Zápas se ani nadále nemohl pochlubit strhujícím tempem, což s nelibostí nesli domácí fanoušci, popíjející svá vychlazená piva ve stínu dřevěné pergoly.

Přestřelka v půli druhé

Druhý poločas začali lépe hosté. Míč domácím hráčům téměř nepůjčovali a postupně otvírali svoji hru, což se jim zanedlouho nevyplatilo. Z brejku skóroval Endrle. Situace zaváněla ofsajdem, pročež hostující hráči mohutně protestovali. Jediným výsledkem jejich nespokojenosti však byla žlutá karta. Poté byla hra delší dobu vyrovnaná. V 65. minutě lipnického špílmachra D. Bláhu na hranici vápna fauloval domácí bek a penaltu proměnil Bouchner. Již za minutu se však skóre měnilo opět, tvrdá střela Klementa zpoza vápna prošla Procházkovi mezi rukama. Domácí tak vedli opět pohodlně o dvě branky, až do 78. minuty, kdy pěknou přihrávku ze strany využil Červenka. Hosté se však opět velmi rychle po vstřeleném gólu dostali do problémů. Unikajícího útočníka hostí musel stáhnout Bouchner, za což, jako poslední hráč, viděl červenou kartu. Domácí se potom již viděli v kabině se třemi body v kapse, ale opak byl pravdou. V samém závěru zápasu prokličkoval statickou domácí obranu D. Bláha a uklidil míč do spodního rohu branky. Zápas tak skončil remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Upřímně se mi zápas nehodnotí lehce. Do stavu 3:1 jsme měli zápas víceméně pod kontrolou. Pak jsme začali najednou dělat zbytečné chyby a Lipnice je dokázala potrestat. Ale o výsledku utkání rozhodlo nejvíc naše neproměňování vyložených šancí.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Richard Kubát, kapitán: Do utkání jsme nevstoupili moc aktivně. Měli jsme problém s držením míče a rozehrávkou, musel nás párkrát podržet Procházka. Bohužel jsme inkasovali z rohu těsně před poločasem. Ve druhém poločase jsme hráli lépe, drželi balon, avšak z brejku inkasovali podruhé. Po faulu na Borka Bláhu Jarda Bouchner proměnil pokutový kop a my se dostali opět do hry, chvilku potom jsme však opět inkasovali. Naštěstí pak soupeř trošku odešel fyzicky, čehož využil nejprve David Červenka a nakonec Dalibor Bláha, náš nejlepší hráč zápasu.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - P. Mottl [-] , J. Prokeš [-] , S. Šimoníček [-] , D. Cakl [-] , M. Fikejz [-] , M. Drahoš [-] , V. Kunc [-] (46. R. Tecl [-] ) , J. Francálek [-] (68. M. Krupička [-] ) , T. Klement [-] (85. P. Beneš [-] ) , J. Enderle [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
T. Procházka [-] - B. Černý [-] (46. L. Tecl [-] ) , J. Bouchner [-] , R. Kubát [-] , P. Bárta [-] - D. Červenka [-] , P. Fišer [-] , D. Bláha [-] , P. Dolejší [-] - A. Bláha [-] , Z. Rosenberg [-] -

ŽK: 52. J. Francálek - 52. D. Červenka , 58. P. Bárta , 70. Z. Rosenberg . ČK: 80. J. Bouchner .
Hráči zápasu: S. Šimoníček - D. Bláha .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - KARLÍK Tomáš, CAKL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Jaroslav Dočkal
Tip experta: výhra domácích

Ač se Lipnice herně zlepšuje a hodně bych jim přál aby bodovali, tak si myslím, že z Věžnice odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích