Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves deklasovala Golčův Jeníkov


12

Golčův Jeníkov by už body potřeboval začít sbírat jako sůl. V Dlouhé Vsi ho však čekal těžký úkol, který se mu splnit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu osm branek a v podstatě rozhodnuté utkání

Dlouhá Ves se se svým soupeřem vůbec nepárala. Hned od začátku si začala vytvářet vyložené šance, které ale zatím neproměňovala. Vše se změnilo v 13. minutě, kdy byla pro domácí nařízena penalta, kterou proměnil Josef Lukačina. Minutu na to se prosadil domácí snajpr Pospíchal. Další velmi zajímavou periodou bylo období mezi 33. a 36. minutou. Hosté během těchto několika málo minut inkasovali hned třikrát! Síť rozvlnili Cibulka a poté opět duo J. Lukačina a Pospíchal. Zápas začal pro hosty nemile zavánět obrovským debaklem. Dokázali se však vzepřít a konce poločasu brankami Satrapy a Kotena snížili na 5:2. Mohli dokonce přidat další branku, obrovskou tutovku ale neproměnili. Naopak, gól do šatny jim dal opět J. Lukačina.

Druhý poločas byl spíše formalitou

Po návratu z kabin již hosté bojovností neoplývali a utkání ztratilo svoje strhující tempo. Již ve 48. minutě lovil hostující brankář míč ze sítě opět, když ho překonal Pospíchal. V dalším průběhu padly ještě dvě branky, jež však v gólové smršti, kterou tento zápas přinesl, znamenaly pouze kosmetickou úpravu skóre. Za hosty se v 65. minutě prosadil Dobrý, avšak poslední slovo měl opět domácí kanonýr Pospíchal, jenž v 72. dal již svůj čtvrtý gól v utkání. Když přičteme ještě hattrick jeho spoluhráče J. Lukačiny a několik dalších branek, které mohli dlouhoveští diváci vidět, dostaneme se na konečné skóre 8:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Pavel Pospíchal, útočník: Těžili jsme celý zápas hlavně z rychlého nástupu a efektivity v ofenzívě, kdy se nám podařilo dát soupeři hodně rychlých gólů, tím se nám hra značně zklidnila. V určitých chvílích byly šance vyrovnané, ale naštěstí pro nás se soupeři zrovna nedařilo v koncovce. Druhý poločas byl hlavně o tom dohrát v klidu.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, kapitán: Přestože to podle výsledku nevypadá, zápas nebyl zas tak jednoznačný. Dokonce bych řekl, že na šance to bylo 50:50. Naším problémem je, že nedáváme góly a navíc nemáme brankáře, takže skoro každá střela na naší bránu končí v síti.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
O. Svoboda [-] - R. Veselý [-] , M. Kunášek [-] , T. Němec [-] - V. Cibulka [-] , J. Žeguc [-] , M. Lukačina [-] (73. M. Höfer [-] ) , N. Vojta [-] , J. Lukačina [-] - P. Pospíchal [-] (88. J. Havlík [-] ) , J. Polák [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
- J. Fendrych [-] , A. Vrdský [-] , S. Šulc [-] (58. M. Zelený [-] ) , L. Dvořák [-] (65. ) , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , P. Dobrý [-] (69. J. Krekhovetsky [-] ) , J. Miřácký [-] , D. Karlík [-] , P. Karlík [-] (46. D. Novotný [-] ) , M. Satrapa [-]

ŽK: 53. M. Satrapa , 88. D. Jelínek .
Hráči zápasu: P. Pospíchal , J. Lukačina .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUBÁT Jiří - PEŘINA Ladislav, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Jakub Neuvirth
Tip experta: remíza

Velmi specifický trávník v Dlouhé Vsi bude dělat hostům určitě problémy jako všem ostatním oddílům. Avšak si myslím,že si hosté odvezou trochu překvapivý bod, protože už musí zabrat na cestě za záchranou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích