3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plný stadion dotlačil Golčův Jeníkov k zázračnému vyrovnání proti Světlé


Branky


83. A. Vrdský , 86. D. Jelínek , 90. T. Koten - 11. L. Sobek , 55. J. Pešek , 80. J. Pešek
10

Světlá si na Golčův Jeníkov věřila a dlouho to vypadalo, že oprávněně. Ještě v 82. minutě vedla o tři branky. Pak se ale začaly dít věci...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha a jednogólové vedení světelských

V prvním poločase byla jasně lepším týmem hostující Světlá. Dařilo se jí držet balon, kombinovat a vytvářet si brankové příležitosti. Po jedné z nich se v 11. minutě prosadil Lukáš Sobek. Světlá nadále pokračovala v režírování zápasu, přestože se zhruba v polovině první půle dostal do hry i Jeníkov a vytvořil si dvě příležitosti. Další branku se však ani jednomu z týmů již vstřelit nepodařilo. Když rozhodčí zapískal poločas a na světelné tabuli svítilo 0:1, většina domácích hráčů i fanoušků si oddechla.

Světlá kontrolovala zápas, v závěru však přišlo šokující vyrovnání

Druhá polovina nepřinesla nic nového, ba právě naopak. V 55. minutě zvyšoval Pešek na 2:0. Poté Jeníkov otevřel svoji obranu a zkoušel vstřelit kontaktní branku. Sice si vytvořil pár příležitostí, ale jejich otevřená obrana vyzývala hosty k brejkovým protiútokům. Když po jednom z nich v  80. minutě rozvlnil síť opět Pešek, jistě si ani on ani jeho spoluhráči nemysleli, že o vedení 0:3 by mohli ve zbývajících několika málo minutách přijít. Opak byl však pravdou, uspokojený světelský tým závěr zápasu zcela vypustil. Branka v jeho síti z 83. minuty, kterou vstřelil Vrdský, byla jen první vlašťovkou nadcházející domácí stíhací jízdy. Šanci vycítili jeníkovští fanoušci a začali své miláčky hnát kupředu. K jejich radosti již v 86. minutě překonal hostujícího brankáře Jelínek. Poté se již atmosféra dala doslova krájet, hráči světlé se modlili ať toto peklo skončí, nicméně jejich modlitby vyslyšeny nebyly. V závěru zápasu domácí zoufale nakopávali do světelského vápna balon za balonem, aby se v 90. minutě stal domácím hrdinou Koten a srovnal na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, kapitán: Soupeř byl fotbalovější, ale my jsme to urvali díky bojovnosti a skvělým fanouškům.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: Cca 80 minut jsme byli lepším týmem,lépe jsme kombinovali ,měli územní převahu i mnohem více šancí.Hlavně v prvním poločase jsme měli přidat ještě 1-2 góly.Po našem 3 gólu došlo k uspokojení a Jeníkov nás začal přehrával. Po prvním gólu je hnali fanoušci za vyrovnáním,k čemuž bohužel došlo.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
V. Skala [-] - A. Vrdský [-] , S. Šulc [-] , L. Dvořák [-] , M. Zelený [-] (60. D. Skála [-] ) , D. Jelínek [-] , P. Dobrý [-] (77. J. Krekhovetsky [-] ) , J. Miřácký [-] , D. Karlík [-] (52. T. Koten [-] ) , P. Karlík [-] , M. Satrapa [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - J. Kořínek [-] , J. Staněk [-] , L. Dibelka [-] , L. Sobek [-] , J. Pešek [-] , L. Filipský [-] , O. Vacek [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 65. P. Dobrý , 89. D. Jelínek - 19. J. Kořínek , 26. M. Šimek , 44. J. Pešek , 89. L. Dibelka . ČK: 90. L. Sobek .
Hráči zápasu: D. Jelínek - J. Pešek .
Místo: Golčův Jeníkov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bouda Josef - HERINK Tomáš, HAVRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Milan Šmíd
Tip experta: výhra hostů

Golčův Jeníkov mám rád, ale my tam jedeme jednoznačně pro 3 body. Přes zimu jsme hodně natrénovali, tým jsme utužili jak na hřišti, tak i v hospodě. Uzdravili se nám i klíčoví hráči, takže se těšíme a vyhrajeme.

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů