Brod si podal dalšího konkurenta v boji o čelo tabulky


Branky


10

Poté co v minulém kole brodské céčko doma zničilo Šmolovy, měl ho čekat další obtížný úkol. V Přibyslavi na něj čekalo místní béčko, plné nažhavených mladíků, tč. třetí celek tabulky. Přibyslavští však vyrovnaným soupeřem nebyli a ze zápasu si odnesli pětibrankový příděl, zatímco sami skórovali pouze dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půlce první půle se Brod jasně ujal otěží zápasu

Přibyslav začala trošku opatrně odzadu, i proto měl Brod několik šancí již z úvodu zápasu. Šance však neproměnil, naopak si potom i domácí vytvořili pár šancí a zajímavých standardních situací. Ve druhé polovině první půle dal Brod dva slepené góly – nejprve se ve 30. minutě prosadil Mareš a o několik desítek sekund později i Tůma. V závěru poločasu havlíčkobrodští udeřili potřetí, když skóroval Němec.

Brod diktoval tempo, Přibyslav stihla jen kosmetickou úpravu skóre

Do druhého poločasu se nastoupilo tak, jak se odešlo z toho prvního. Brod měl vysoké držení míče a dirigoval hru. I proto došlo již v 52 minutě k navýšení skóre na 0:4 trefou Novotného. Přestože byl zápas v podstatě hotový, brodští ještě dovršili bůra v přibyslavské síti brankou Tůmy, jenž se toho dne prosadil již podruhé.  Pak už jen dvěma brankami korigoval střídající Bačkovský na 2:5. V závěru druhé půle měla Přibyslav další dvě šance. Nejdříve Vostál přímo proti gólmanovi napálil jen skvěle chytajícího Dubna a o pár sekund později pálil Bačkovský z hranice vápna na bližší tyč, ale Duben byl opět připraven. Zápas skončil zaslouženým a jasným vítězstvím Havlíčkova Brodu v poměru 2:5.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský, útočník: Brod měl vysoké držení míče a hrál trpělivě zezadu. My jsme do druhé půle za stavu 0:3 na ně chtěli vletět, ale nakonec nám dali další branku a bylo po zápase. Pak jsme ještě snížili a šance na další branky jsme si také vytvořili. Nakonec zaslouženě zvítězil Havl. Brod.

FC Slovan Havlíčkův Brod C
Petr Kuchta, záložník: Původně jsme počítali s tím, že nás potrápí víc. Zápas byl plně v naší režii, myslím že domácí můžou být za výsledek ještě rádi. Je třeba říct, že větším soupeřem než domácí tým pro nás bylo místní hřiště. Zápas proběhl v pohodě a férově.



Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Beránek Jiří - VALÍČEK Adam, CAKL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - BERÁNEK Jiří: 3
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Přibyslav B: 5
Výkon hostů - FC Slovan Havlíčkův Brod C: 10
Hráč utkání - domácí: Jakub Bačkovský
Hráč utkání - hosté: Roman Němec
Hodnocení hráčů - domácí: Oldřich Uhlíř - 5, Jiří Stejskal - 5, Adam Mikulinec - 7, Radovan Musil - 7, Tomáš Kalenda - 4, Daniel Tvrdík - 4, Martin Pátek - 7, Pavel Málek - 5, Martin Ondra - 6, Pet Flekal - 6, Jan Prchal - 6, Jiří Jirásek - 6, Adam Vostál - 4, Jakub Bačkovský - 10, Josef Zvolánek - 5,
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Nedvěd - 8, Michal Mareš - 8, Karel Stránský - 8, Petr Novotný - 8, Jaromír Kubát - 8, Petr Fialka - 8, Tomáš Udržal - 10, Jan Soukup - 8, Pavel Kuchta - 10, Tomáš Tůma - 10, Miroslav Fišer - 8, Miroslav Klofáč - 8, Roman Němec - 8, Stanislav Duben - 8,
Jan Dolejš

Expert: Milan Šmíd
Tip experta: remíza

Pro Brod to bude z kraje jara další zápas se soupeři z první trojky. Přibyslav hraje pěkný fotbal, jejich áčko hraje v sobotu, takže v neděli o poločase doplní o šikovné kluky. Hráli jsme s nimi na začátku jara a byl to docela fofr což by brodskému céčku mohlo dělat problémy. Zase Brod je zkušený tým a góly dát umí. Za mě by byla krásná remíza a dobrá pro obě strany.

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů