4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miloslav Gregar dvěma góly dotáhl Hamry k vítězství


Branky


23. M. Gregar , 25. M. Černý , 48. M. Gregar , 68. J. Sláma - 53. J. Myška
0

Herálec přijel do Hamrů nakonec s celou jedenáctkou hráčů. Domácí potvrdili vítězstvím, že právem hrají o postup do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálec se oproti minulému týdnu sešel tentokrát v jedenácti lidech. Hosté přijeli do Hamrů odčinit domácí propadák z minulého týdne. O první místo hrající Hamry hrály od začátku nátlakový fotbal. Po nevyužití asi čtyř slibných šancí přišla 23. minuta a vedoucí branka z kopačky Gregara. Za dvě minuty se velké chyby dopustil brankář Chyba a Černý pohodlně zvýšil vedení domácích. Herálec se do konce poločasu již na nic nezmohl a domácí šli do kabin za dvougólového vedení. Do druhého poločasu se Hamry vrátily opět útočně a Gregar vstřelil svoji druhou branku v zápase. Herálec chvíli na to snížil Myškou, ale to bylo vše, co hosté předvedli. Hamry poté vrhly všechny síly do útoku a Sláma svoji brankou definitivně zlomil odpor Herálce. Do konce zápasu se pak již nic vážnějšího nestalo a utkání se v klidu dohrálo. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů: Do utkání jsme vstoupili s cílem neprohrát a získat 3 body, což se nám od začátku dařilo zásluhou výkonu našich hráčů a zaslouženě jsme vyhráli 4:1.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] (30. [-] ) - J. Sláma [-] , M. Petrik [-] , F. Chlubna [-] , Š. Vrša [-] - M. Srnský [-] (73. M. Poul [-] ) , M. Černý [-] , A. Zátopek [-] , V. Kžíž [-] (30. J. Kolarik [-] ) - M. Smejkal [-] (60. M. Fila [-] ) , M. Gregar [-]

TJ Sokol Herálec B
M. Chyba [-] - M. Opluštil [-] , B. Dostál [-] , M. Dostál [-] , T. Litochleb [-] - J. Myška [-] , P. Čejka [-] , S. Suchý [-] , L. Zástěra [-] - L. Holeš [-] , T. Fiala [-]

ŽK: 68. J. Sláma .
Hráči zápasu: M. Černý , M. Gregar - P. Čejka .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.