Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 14:30

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmolovy si spravily chuť, Lipnici daly bůra.


Branky


10

Druhý tým tabulky - Šmolovy, dostal v prvním kole na frak. V Havl. Brodě prohrál 7:1. V zápase 16. kola k nim přijela Lipnice, namlsaná plným bodovým ziskem z předcházejícího zápasu s Okrouhlicí. Zápas dopadl dle papírových předpokladů, Šmolovy hladce zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmolovy si do poločasu vytvořily pohodlné vedení

Zápas začal v nedělním odpoledni na šmolovském hřišti, ktéré dopoledne pokropil déšť. Šmolovští měli v prvním poločase výhodu větru, jenž jim vál do zad. Lipnice tak nebyla schopna dostat balon na polovinu soupeře, jelikož její nakopávané balony se ve vzduchu zastavovaly, zatímco nákopy šmolovských létaly s přidanou silou. Optickou převahu však domácí nedokázali přetavit v nic konkrétního. První půlhodinu oba týmy nepěkně překopávaly vysoké míče z jedné poloviny na druhou, lidově řečeno, byla to pořádná holomajzna. Až ve 35. minutě dokázali domácí Lipnici dostat do úzkých. Na brankáře Pospíšila v brance Lipnice letěla série tvrdých střel z nichž ta poslední - Tomanova - skončila v síti a stav byl 1:0. Poté se na obrazu hry nic zásadního nezměnilo až do samého závěru poločasu, kdy se kopal rohový kop proti Lipnici. Hosté již kalkulovali s tím, že prohrávat o gól v poločase není zas tak špatné, když se hlavou prosadil Pevný. Ihned poté rozhodčí zapískal poločas.

Další tři banány v síti Lipnice

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří byli odhodláni s výsledkem něco udělat. Jejich nadšení však trvalo pouze do 54. minuty, kdy díru v jejich otevřené obraně využil Martínek. Poté již akcie hostí klesly nebezpěčně blízko k nule a zápas získal charakter dohrávání. Namlsaní šmolovští dezorientované hosty s chutí ještě dvakrát potrestali. Nejprve se trefil v 69. minutě Bdžoch, jenž byl odměněn za urputné bitvy s hustujícími obránci ,které sváděl po celý zápas, a nakonec v 81. minutě na 5:0 upravoval svým druhám gólem Martínek. Je třeba říct, že i Lipnice měla od 70. minuty minimálně čtyři gólové šance, do nichž se dostával především Bouchner, ovšem jeho zakončení končila na břevně, vedle branky či v náručí brankáře Tichého. Šmolovy si tak po broském debaklu doma nedělaly problém a Lipnici vypráskaly v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Josef Vaněček, trenér: V prvním poločase se hrál velmi pěkný fotbal, Lipnice byla vyrovnaným soupeřem Šmolov, které dokázay proměnit dvě šance a vedly po poločase 2-0. Ve druhém poločase se hrál opět vyrovnaný fotbal do chvíle, než Šmolovy zvýšily na 3-0 pak už byly Šmolovy lepším týmem.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Dalibor Bláha, záložník: Dnes to nebylo moc o fotbale, spíš o bojovnosti. Bylo to o tom, kdo se líp vypořádá s podmínkami.



Sestavy


TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - M. Kulhánek [-] , B. Rudolf [-] , O. Kruml [-] (61. V. Kučírek [-] ) - J. Martínek [-] , J. Pevný [-] (69. V. Kocman [-] ) , M. Strašil [-] - J. Dočkal [-] , J. Bdžoch [-] , J. Hrdlička [-] - D. Toman [-] (71. . Vavruška [-] )

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Pospíšil [-] - P. Bárta [-] , J. Bouchner [-] , J. Dolejš [-] , L. Tecl [-] - D. Bláha [-] , D. Červenka [-] , P. Dolejší [-] , R. Kubát [-] , B. Černý [-] - Z. Rosenberg [-] (69. T. Rojka [-] ) -

ŽK: 58. J. Pevný .
Hráči zápasu: D. Toman .
Místo: Šmolovy. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Milan Šmíd
Tip experta: výhra domácích

Tady je to pro mě jednoznačné. Šmolovy minulý týden dostaly nasekáno od Brodu (resp. jako skoro každý), proto si myslím, že si budou chtít na domácím prostředí vylepšit skóre a vstup do jara. Lipnice sice minulý týden vyhrála, mají v týmu nové kluky, ale na Šmolovy to aktuálně stačit ještě nebude a Šmolovům nechají všechny 3 body.

redakce fotbalunas.cz

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

T

Tip: výhra domácích