FOTO: Přestřelku v Dolním městě ovládla Víska


Branky


11

Na góly bohaté utkání odehrály Dolní Město a Víska. Oba týmy jsou specialisty na sbírání bodů na domácích trávnících, tentokrát se však radovali hosté

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli udeřila každá strana dvakrát

Zápas začali lépe domácí, zatímco hosté působili značně nervózně. Výsledkem tohoto rozložení sil na hřišti byl první gól, který vsítil hlavou Krupička po rohovém kopu. Domácí svůj tlak zintenzivnili, jejich nadějné šance však skončily na tyči, jako například střela Mišty, a na brankáři Lukešovi. Trest za neproměňování šancí byl pro Dolní Město krutý. Během dvou minut, nejenže o vedení přišli, nýbrž začali i prohrávat. Nejprve se ve 20. minutě prosadil po dlouhém autovém vhazování Sadílek a dvě minuty nato zakončil rychlý brejk Lacina. Poté byla hra poměrně vyrovnaná, šance si vytvářeli především domácí. Jednu z nich využil Doležal, když dorazil střelu Tichého. To bylo ze zajímavých situací prvního poločasu vše.

Víska soupeře zaslouženě přestřílela

Do druhého poločasu vstoupilo Dolní Město s trochu menším nadšením a to se mu stalo osudným. V 50. minutě krásnou střelou z přímého kopu na 2:3 dával Sadílek, za čtyři minuty zvyšoval na 2:4 Hýbl. Brejková situace, kterou zakončoval, se zdála být ofsajdová, avšak Hýbl vybíhal z vlastní půle a rozhodčí tak správně branku uznali. Poté domácí přidali, ale nestačilo to na víc než na snížení na 3:4 z kopačky Tichého po chybě hostujícího záložníka. Naopak, hostující Lacina deset minut svojí druhou brankou v utkání rozhodl na 3:5. Zejména ve druhém poločase byla Víska lepší a zaslouženě vyhrála.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, sekretář: Hosté vyhráli po zásluze. Byli lepší, fotbalovější a lépe se pohybovali bez míče. Rozhodující byl jejich hráč Sadílek. Taková osobnost nám bohužel chyběla.

Sokol Víska
Radek Křivský, trenér: Věděli jsme, že z Dolního Města se nevozí body snadno. Soupeř využívá svojí výškové převahy. Je to hodně o nakopáváných balónech a soubojích ve vápnech. Nicméně bojovností a kombinační týmovou hrou jsme se dokázali dostat do šancí a využít je. Myslím že to byl oboustranně pěkný fotbal. Padlo hodně branek, divákům se to muselo líbit. Soupeř měl taky hodně nebezpecných šancí, převážně po stand. situacích. My jsme byli konečně produktivní a šťastnější v zakončení oproti zápasům minulým.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - A. Vápeník [-] , O. Pojezdný [-] , P. Kvanka [-] (78. T. Chlád [-] ) , D. Švanda [-] , M. Mišta [-] , J. Krupička [-] (82. J. Sklenář [-] ) , F. Tichý [-] , J. Kočí [-] (80. [-] ) , L. Doležal [-] , J. Bártl [-] (60. A. Janák [-] )

Sokol Víska
Z. Lukeš [-] - L. Fikar [-] (67. M. Benák [-] ) , D. Kufr [-] , L. Málek [-] (70. A. Filip [-] ) , R. Sadílek [-] , P. Lacina [-] , R. Hýbl [-] , B. Psota [-] , J. Krupička [-] , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-]

ŽK: 27. P. Kvanka , 50. M. Mišta , 58. F. Tichý , 90. D. Švanda .
Hráči zápasu: J. Krupička - B. Psota , R. Sadílek .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 69.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - : 9
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Rebel Dolní Město: 6
Výkon hostů - Sokol Víska: 8
Hráč utkání - domácí: Jan Krupička
Hráč utkání - hosté: Roman Sadílek
Jan Dolejš

Expert: Milan Šmíd
Tip experta: výhra domácích

Pro Dolní Město to bude první zápas jara, znám je a doma hrají vždycky úplně jinak a dobře. Minulý rok v III. třídě smetli Vísku doma 10:2. Takže „doláku“ věřím a doma budou mít první 3 jarní body.

redakce fotbalunas.cz

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích