Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Slovan


Branky


0
O velikonoční a současně aprílové neděli hrály tři naše týmy a všechny venku. Komentář k zápasu žen v Brušperku si můžete přečíst v samostatném článku. Muži "B" posílení o hráče "áčka" Jirku Tomu, Petra Urbánka a Michala Kubince porazili v divokém zápase Řepiště "B" 8:6. Toto utkání se kvůli nepříznivému terénu hrálo na umělé trávě ve Vratimově. Také dorost nehrál na přírodní trávě, ale na umělé trávě Jana Šoupala proti Hrabůvce. Zde však podobnosti s utkáním "béčka" končí, protože dorostenci zvítězili rozdílem několika tříd 16:0. Sedmi góly se na vysoké výhře podílel Jaromír Maďa. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání s Řepištěm bylo z obou stran hodně útočné, čemuž odpovídá také hokejový výsledek 6:8. Po 26 minutách jsme prohrávali 4:0, přestože herně jsme byli lepší spíše my. Soupeř však byl velmi efektivní v zakončení. Bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme branku také my. I za stavu 4:0 jsem věřil, že můžeme výsledek otočit. Poprvé jsme se prosadili ve 38. minutě po trefě Honzy Milase. Během pěti minut jsme přidali další dvě branky, o které se zasloužili Petr Urbánek a Jirka Toma. Před odchodem do šaten se nám tedy podařilo snížit výsledek na rozdíl jediné branky. 

Po změně stran nejprve vyrovnal z pokutového kopu Jirka Toma a obrat dokonal po necelé hodině hry sváteční střelec Michal Kubinec. Přestože patří spíše k menším hráčům, dokázal se prosadit hlavou. V 67. minutě docílil hattricku Jirka Toma (zcela po zásluze) a mohlo se zdát, že je rozhodnuto. Hráči Řepiště však utkání nevzdali a vyrovnali na 6:6, což byl obrovský nápor na moje nervy. Sedmý a nakonec vítězný gól jsme však vstřelili my. Po průniku Kuby Gabriela do obrany soupeře se míč dostal k dobře postavenému Jardovi Krystkovi, který tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Tečku za zápasem udělal tři minuty před koncem Tomáš Nevřela. Dokázal se prosadit v souboji jeden na jednoho a s chladnou hlavou obstřelil brankáře. 

Chtěl bych poděkovat celému týmu za bojovnost. Speciální poděkování patří Honzovi Janečkovi, který nás několika výbornými zákroky podržel a má velkou zásluhu na tom, že jsme neobdrželi více branek. 

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ Řepiště B
J. Hajduk [-] - J. Kubatík [-] , M. Barbuščák [-] , M. Jurdzin [-] , J. Urbanec [-] , T. Šimský [-] , L. Dvořák [-] , P. Přikryl [-] , M. Kulaviak [-] , T. Farník [-] , L. Syrek [-]

TJ Slovan Ostrava B
J. Janečka [-] - J. Milas [-] , P. Slezák [-] , J. Gabriel [-] , T. Turčík [-] , P. Urbánek [-] , J. Toma [-] , M. Kubinec [-] , L. Klimánek [-] (50. J. Krystek [-] ) , D. Grabovský [-] (45. T. Nevřela [-] ) , F. Svoboda [-]

ŽK: 29. M. Kulaviak , 88. M. Barbuščák - 49. D. Koukal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LEŠKO Martin - ŠTEMBÍREK David (N), LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 1. FC Poruba 16 125:18 48
2 TJ Slavoj Rychvald B 16 49:35 35
3 TJ SOKOL Krásné Pole 15 55:23 34
4 SK Ostrava Lhotka 16 50:47 27
5 Sokol Hrabůvka 16 29:66 17
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jan Dostalík 44
2 Jakub Juřeník 11
3 Jan Zvonek 11
4 Radim Zahradník 11
5 Pavel Twrdý 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 30 68,2% 3
2 Martin Tóth 27 77,1% 4
3 Kamil Bajda 22 68,8% 1
4 Adam Šlachta 20 64,5% 2
5 Patrik Ožvolda 10 62,5% 0
Zobrazit celou tabulku