Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan načepovall Polance jedenáctku


3

Jako obvykle tedy v sobotu odpoledne jsme odehráli další domácí utkání tentokrát jsme přivítali “béčko“ Polanky. Do utkání jsme šli s tím, že jednoznačně jdeme pro tři body a za potvrzením toho, že u nás na Slovanu se prostě body nezískávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních vteřin šlo vidět, který tým je hladovější a chce pro sebe urvat vítězství. Už ve 4. minutě se poprvé naši fanoušci mohli radovat z gólu. A to když centr z levé strany, jehož autorem byl Marek Stolař, obrana hostí včetně brankáře Kučy podcenila a ten skončil na noze Michala Kubince. Ten se již nemýlil a nekompromisně poslal míč do sítě. Uklidňující branka velice brzy. 1:0.

Tlak našeho týmu neopadal a ve 12. minutě přišla další odměna. Míč si vzal do své správy Marek Stolař. Pronikl s ním až do pokutového území, tam vyslal prudkou přihrávku pod sebe, která přesně našla nohu Jirky Tomy. Pro toho to již byla rutina. 2:0.

A domácí neměli stále dost. Polanka nevěděla kam dřív skočit. V 19. minutě se míč dostal k Davidovi Trunkátovi. Ten si s ním počínal jako zkušený mazák. Obehrál dva soupeře, vnikl do pokutového území a poté parádně vykoupal brankáře Kuču. Nádherný fotbalový moment a vedení 3:0.

30. minuta nám přinesla 2. díl souboje Trunkát – Kuča. Na pravé straně se míč dostal k Michalu Kubincovi. Ten hrající na jaře ve vynikající formě odcentroval. Jeho nádherný centr našel přesně hlavu Davida Trunkáta a ten stejně jako v první části tohoto seriálu poslal míč za záda brankáře hostí. 4:0.

Neuběhly ani 2 minuty a na světě byla třetí epizoda tohoto souboje. Tentokrát David Trunkát zachytil rozehrávku obrany hostí. S míčem se dostal do pokutového území a následovala koupelna s pořádovým číslem 2. David nádherně přeloboval brankáře a na světě hat-trick. 5:0.

Definitvní tečku za první půlí si však náš tým nechal na poslední minutu, když si míč na pravé straně potáhl Lukáš Ciesarika a přesným centrem našel ve vápně zaparkovaného Jirku Tomu. Ten opět nezaváhal a pošesté poslal míč do brány. 6:0.

Tak jak první poločas skončil, tak ten druhý začal. Na hřišti se objevili nové tvář, ale tempo a tlak neustával v 52. minutě se na pravé straně hřiště se k míči dostal Roman Trojan. Prvním dotekem si míč posunul doleva. V tom na něj Tomáš Kaventa křikl, aby mu míč přenechal. Stalo se tak a Tomáš se napřáhl ke střele, která zapadla přesně k tyči. Krásná přízemní střela a spolupráce dvou velkých kamarádů. 7:0.

Uběhlo pár minut, přesně 4 a náš tým byl opět v útoku, míč si zpracoval Petr Urbánek, obešel nádherně dva protihráče a míč uklidil přesně k tyči, brankář neměl nejmenší šanci. Jednalo se o branku číslo 100 v tomto ročníku z kopaček hráčů Slovanu. Péťa to asi bude mít drahé. 8:0.

Trenér Cirkl musel být s tímto přístupem k utkání velice spokojen, protože jeho tým chtěl soupeře poslat zpátky do Polanky s co největší přídělem. V 60. minutě po centru Trojana z rohového kopu a několika odrazech doputoval míč až k našemu slovenskému chalanovi. Juraj z malého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě a zvyšil již na 9:0.

V 68. minutě přišel konečně světlý okamžik hostů. Z pravé strany odcentroval po individuální akci Sysala a našel přesně Petra Horvátha a ten zaznamenal čestný úspěch Polanky. 9:1.

Další branku diváci viděli o deset minut později tedy v 78. minutě. To se po krásné průnikové přihrávce Juraje Trebatického, řítil sám na bránu Péťa Urbánek. Jak říkal on sám, už když si míč přebíral, věděl, kam ho pošle. Jako zkušený útočník poslal míč přesně k přední tyči. 10:1.

84. minuta s sebou přinesla poslední zásah domácích, když si míč vzal na starost David Trunkát a i ve čtvrté epizodě dokázal být tím, který hrál hlavní roli. Nedal Kučovi opět žádnou šanci a svou čtvrtou brankou v zápase upravil na 11:1.

Závěrečné slovo však měli hosté. A to po nedorozumění v řadách našeho týmu. Míč se po špatné přihrávce dostal k Petru Plenkovi a ten zpoza pokutového území vyslal nechytatelnou střelu a naposledy změnil skóre. 11:2.

Pohodová jízda a navrch 11 vstřelených branek. Parádní výkon celého týmu a důležité tři bod do tabulky. Pronásledovatelé našeho týmu také nezaváhali a náskok na druhý Rychvald je stále pětibodový. Na třetí Krásné Pole máme náskok již 7 bodu, Krásné Pole má však dohrávku v Koblově.

Tuto sobotu přivítáme na domácí půdě Svinov. Tímto bychom Vás chtěli pozvat na toto domácí utkání. Budeme potřebovat Vaši podporu. Těšíme na Vás.



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
J. Janečka [-] - L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , J. Trebatický [-] , R. Pytlík [-] , D. Valenčin [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

FK SK Polanka nad Odrou B
T. Kuča [-] - H. Kubík [-] , P. Horvát [-] , M. Ščerba [-] , V. Kozelský [-] , F. Kristofory [-] , R. Larisch [-] , M. Adamec [-] , D. Mihalečko [-] , J. Šimůnek [-] , M. Šebestík [-]

ŽK: 5. L. Ciesarik .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - FRYČ Lukáš, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích