Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:30

24.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov nestačil na Krásné Pole


2

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuto neděli jsme sehráli zápas proti mužstvu Kr. Pole. S podporou kluků z „A“mužstva jsme se dostali rychle do vedení a začali věřit, že jsme prolomili sérii špatných vstupů do utkání, bohužel to bylo jen zdání. Soupeř dokázal záhy vyrovnat z penalty, o kterou se zapříčinil náš gólman nepříliš šťastným vyběhnutím a následným faulem v pokutovém území. Aby toho nebylo málo, druhý gól hostí na sebe nenechal dlouho čekat, a do šaten jsme nakonec odcházeli za stavu 1:3 pro soupeře. V prvním poločase k nám osud ani rozhodčí nebyl příliš nakloněn a po červené kartě R.Šimka z 30. minuty jsme dohrávali o deseti. Nutno však dodat, že soupeř byl v prvním poločase fotbalovější a hladovější po úspěchu.

Druhý poločas už přinesl zcela jiný obraz hry. Naši kluci dokázali zle zatápět soupeři i v početní nevýhodě, a dokonce se jim podařilo dotáhnout skóre na 3:4. Snad jen trocha střeleckého štěstí chyběla a skóre mohlo být vyrovnáno. Na konci zápasu jsme vrhli poslední síly do útoku, avšak ani jednu šanci jsme proměnit nedokázali, a jak to tak už bývá, byli jsme za to potrestáni další brankou v naší síti. Konečný stav utkání tak byl 3:5.

Bohužel ani v tomto zápase jsme nedokázali bodovat a snad jediným pozitivem byla snaha a nasazení našich kluků. Příští sobotu hrajeme na hřišti Vítkovice-Svinov a doufáme, že budeme konečně bodovat.



Sestavy


FC Vratimov B
D. Černý [-] - P. Klimsza [-] , A. Tříska [-] , T. Hudeček [-] , T. Tříska [-] , D. Žižka [-] , R. Konečný [-] , J. Macák [-] , D. Pešek [-] , R. Šimek [-] , L. Brezula [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
R. Zmija [-] - J. Chobot [-] , M. Videnka [-] , M. Stralczynski [-] , P. Klimek [-] , M. Jemelka [-] , K. Krošlák [-] , J. Pittner [-] , J. Chrastina [-] , M. Zábranský [-] , M. Galus [-]

ŽK: 14. D. Černý , 79. L. Brezula , 81. D. Pešek - 11. M. Galus , 69. M. Zábranský , 82. M. Stralczynski . ČK: 30. R. Šimek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Priesol Daniel - ŠIPLÁK Jan, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů