Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 16:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice hrála v devíti hráčích a odvezla si vysokou porážku


Branky


0

Velká Losenice, která je třetí v tabulce, si mohla případnou výhrou udržet postupové naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávaném utkání se střetl šestý tým tabulky Vír, s třetí Velkou Losenicí. Cestou na zápas měli hráči Velké Losenice dopravní nehodu, proto zápas začal s mírným zpožděním. Do utkání nastoupili hosté jen v devíti hráčích. První poločas byl celkem vyrovnaný. Domácí si v něm vytvořili jednobrankový náskok. Ve druhém poločase hosté, kteří hráli jen v devíti, nestačili na domácí a fyzicky odpadli.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír B
Jaroslav Skoumal, hráč Víru: Proti oslabenému soupeři jsme jednoznačně vyhráli. Děkujeme soupeři, že i přes vzniklé potíže k zápasu dorazil a ten se nemusel překládat.

TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér Velké Losenice: Celé utkání jsme odehráli v devíti hráčích, protože cestou na zápas jedno auto s hráči bouralo. Naštěstí se nikomu nic nestalo. První poločas jsme drželi krok s domácími a uhráli stav 1:2. Bohužel v druhém poločase jsme už neměli sílu, a proto jsme obdrželi dalších 5 gólů a celé utkání tak skončilo krutou prohrou. Přesto zaslouží všichni hráči pochvalu za nasazení a bojovnost.



Sestavy


Jiskra Vír B
J. Skoumal [-] - M. Haluška [-] , E. Čech [-] , J. Dufek [-] , J. Dufek [-] - P. Macháček [-] (60. Z. Hovorka [-] ) , F. König [-] , D. Šenkýř [-] , M. Svoboda [-] (46. A. Horák [-] ) - I. Kadlec [-] , L. Piskač [-]

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - J. Augustin [-] , M. Kubát [-] , Z. Pospíchal [-] , J. Molík [-] - J. Zach [-] , J. Marek [-] , L. Štíbal [-] - J. Grodl [-]

Hráči zápasu: L. Piskač - L. Štíbal .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.