2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné vyhrálo důležitý zápas o záchranu


Branky


0

Ve Sněžném se hrál veledůležitý zápas. Domácí borci potřebovali nutně vyhrát, aby se vyhnuli záchranářským starostem. To se jim nakonec podařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní odpoledně mělo na programu souboj týmů na opačných koncích tabulky. Na jedné straně Jívoví, které přemýšlí o postupu do Okresního přeboru, na straně druhé Sněžné, přežívající ve spodních vodách. Hra byla od začátku taková, jakou by člověk zajímající se o tuto soutěž očekával. Hosté přijeli hrát kombinační fotbal. Na kvalitně připravené ploše jim nastolený trend vyhovoval. Kámen úrazu bylo ovšem zakončení. V tom hráči Santusu selhávali jeden za druhým. To Sněžné se radovalo po první větší šanci, když se hlavou trefil Beneš. Tlak hostů byl enormní, chvílemi jich bylo plné hřiště, ale k větším úspěchům to nevedlo. I ve druhém dějství byl obraz hry podobný, ovšem k vidění bylo méně příležitostí k tomu, aby byl stav z první půle vyrovnán. Byly to především přihrávky kolem pokutového území, avšak odtud se těžko skóruje. A proto přišel trest v podání druhého zářezu, když nejprve Regent nastřelil břevno, aby následně svůj opakovaný pokus přesně zacílil mezi tři tyče. Utkání tedy skončilo trochu nečekaným vítězstvím domácích a ti tak sebrali postupové ambice svému sokovi.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Střešňák Ladislav, trenér Sněžného: Rozhodla efektivita v zakončení a ta byla na naší straně.




Sestavy


TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - L. Pondělíček [-] , M. Škapa [-] , M. Chrást [-] , J. Beneš [-] - D. Regent [-] , M. Dvořák [-] , O. Forchtsam [-] , F. Karmazín [-] - L. Tauber [-] , J. Buchta [-] (88. T. Odehnal [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - D. Dřímal [-] , P. Pálka [-] , M. Mach [-] (65. J. Hejtmánek [-] ) , V. Havelka [-] - J. Koukola [-] , J. Láznička [-] , R. Havlíček [-] , M. Koukola [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-]

ŽK: 65. L. Tauber - 60. M. Mach .
Hráči zápasu: J. Beneš - V. Havelka .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.