Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína si jasně poradilo se Sněžným


0

Měřín potvrdil velice dobrou střeleckou formu. Po pátečních čtyřech brankách do sítě Jívoví, si Sněžné v sobotu odvezlo dokonce šestibrankovou nadílku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Utkání začalo tlakem  Sněžného, ale ve čtvrté minutě po brejku vstřelil Bumbálek úvodní branku utkání. Po několika šancích domácích, kopalo Sněžné roh. Po jeho rozehrání vyrovnal ve 28. minutě hlavou k tyči Forchstam. V  32. minutě kopali domácí přímý kop, kterého se ujal Hrůza a střelou přes zeď navýšil vedení Měřína na 2:1. Ve 47. minutě Pospíchal střelou k tyči zvýšil na 3:1. Poté už bylo na hřišti jen jedno mužstvo a čekalo se, kolik dá Měřín gólů. V 51. min dal svůj druhý gól v zápase Pospíchal a navýšil vedení na 4:1 . V 57. minutě byl ve vápně faulován měřínský Bumbálek a byl nařízen pokutový kop. Jeho rozehrání se zhostil měřínský gólman Chvátal a zvýšil na 5:1. V 82. minutě se po faulu na Koloucha kopal přímý kop. Míče se zhostil Hrůza, který dělovkou do šibenice nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci a stanovil konečný výsledek na 6:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Měřína B: Beze slov. Jasné vítězství Měřína. Kluci mi udělali radost.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - F. Panáček [-] (60. Z. Zdvihal [-] ) , T. Bumbálek [-] (65. S. Bartušek [-] ) , D. Hrůza [-] , P. Chaloupka [-] - T. Uchytil [-] (84. J. Krčál [-] ) , D. Horák [-] , P. Pospíchal [-] , D. Kolouch [-] (75. M. Coufal [-] ) - P. Kolouch [-] , P. Král [-]

TJ Sokol Sněžné
K. Štegner [-] - M. Střešňák [-] , L. Štourač [-] , T. Odehnal [-] , M. Vašek [-] - L. Tauber [-] , L. Střešňák [-] , K. Štegner [-] , M. Dvořák [-] - O. Forchtsam [-] , L. Pondělíček [-]

Hráči zápasu: D. Hrůza - L. Tauber .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.