Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Radešínské Svratky vyloupila Křižanov


Branky


0

V utkání dvou celků bojujících o záchranu si překvapivě připsala body poslední Radešínka. Výhrou se tak odpoutala z posledního místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radešínka měla v prvním poločase jasnou převahu, kterou korunovala třemi brankami. Křižanovští těsně před přestávkou vstřelili čestný úspěch. To byl ale pro ně jediný světlý okamžik tohoto zápasu. Ve druhé půlce přidali hosté čtvrtou branku a zápas v klidu dohráli. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Milan Broža, obránce Křižanova: Hosté si výhru zasloužili.

FK TJ Radešínská Svratka B
Tomáš Strachoň: Začátek utkání byl plně v naší režii, domácí jsme do ničeho nepouštěli. Po prvním vstřeleném gólu jsme ještě více přitlačili a vstřelili jsme další dvě branky. Bohužel jsme do poločasu inkasovali po naší chybě a domácí ve druhém poločase hru vyrovnali . Byli místy i lepší, ale bez vyloženějších šancí. Po vstřelení čtvrté branky jsme utkání kontrolovali až do jeho konce.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - T. Horníček [-] (32. P. Kaštan [-] ) , M. Broža [-] (66. J. Mužátko [-] ) , J. Klobása [-] , S. Mencler [-] - M. Král [-] , L. Hejtmánek [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , M. Burian [-] , P. Hladík [-] - M. Částek [-] , M. Vítek [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - J. Novák [-] , T. Kříž [-] , P. Stehlík [-] , P. Veselý [-] - P. Sáblík [-] , O. Bílek [-] (80. M. Janů [-] ) , J. Dostál [-] , J. Poul [-] (75. T. Kilian [-] ) - I. Plhal [-] , P. Novotný [-] (85. M. Bílek [-] )

ŽK: 55. M. Burian , 63. M. Broža , 74. J. Mužátko .
Hráči zápasu: P. Kaštan - P. Sáblík , P. Novotný .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.