2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov doma překvapivě ztratil body


Branky


0

Již téměř jistý účastník okresního přeboru Věchnov, nečekaně přišel o body z domácího prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli překvapivě lepší hosté z Rožné. Odměnou jim byla branka Štěrby ze 41. minuty. Po změně stran však domácí svého soupeře zatlačili a ukázali kdo je suverén této soutěže. Přesto obrana hostů odolávala tlaku. Ovšem v 68. minutě díky Kučerovi bylo vyrovnáno. V 80. minutě dokonal obrat Soudek. Zdálo se, že Věchnov svého soupeře srazil na kolena. Závěr utkání byl však hektický. V pokutovém území hostů došlo k spornému momentu, kdy se domácí dožadovali penalty. Hra však pokračovala protiútokem a z další kontroverzní situace Kroupa vyrovnal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jedlička Jiří, trenér Věchnova: V první polovině byli hosté agresivnější v napadání. Měli více ze hry a zaslouženě vedli. Do druhého poločasu jsme šli s větším nasazením a hosty jsme k ničemu nepustili. Brankou Kučery a Soudka, jsme se dostali do vedení, které jsme mohli navýšit, kdyby však pan rozhodčí odpískal jednoznačnou penaltu. Hostům se z protiútoku podařilo vstřelit vyrovnávací gól, který však taky nebyl z těch regulérních. Máme sice dostatečný náskok, ale křivda vždy hne žlučí.

SK Rožná
Korbička Jiří, trenér Rožné: V těžkém zápase, kde jsme byli v první polovině lepší, jsme však neudrželi tempo domácích. S bodem jsme však spokojeni.



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , R. Pivko [-] , J. Pokorný [-] - V. Hulák [-] , P. Kučera [-] , T. Jelínek [-] (66. J. Jedlička [-] ) , V. Kroupa [-] - P. Soudek [-] , O. Ostrýž [-]

SK Rožná
A. Klusák [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , A. Korbička [-] , M. Navrátil [-] - V. Vyžrálek [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , J. Hanus [-] (80. M. Navrátil [-] ) - R. Hájek [-] , J. Štěrba [-] (90. D. Novotný [-] )

Hráči zápasu: P. Soudek - A. Klusák .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.