2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Daniel Uhlíř rozhodl dvěma brankami zápas proti Ujčovu


Branky


0

V  zápase,ve kterém se domácí Křižanov odpoutal z poslední příčky tabulky se vše podstatné událo ve druhém poločase a hlavní roli sehrál teprve osmnáctiletý mladíček Daniel Uhlíř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V záchranářském  duelu poslední Křižanov přivítal na svém hřišti o dvě příčky v tabulce lepší Ujčov. V prvním poločase bylo vidět několik šancí na obou stranách a blíže ke skórování byli přeci jen hráči Ujčova. Do druhé půle přišel na hřiště  Daniel Uhlíř a s ním se přesunula na kopačky domácích větší aktivita. Ujčov se  v této fázi zápasu více soustředil na defenzivu a před branku Křižanova se dostával jen sporadicky. V poslední půlhodině pak domácí střídající žolík dvěma brankami rozhodl toto důležité utkání.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Ivo Šibor (Křižanov B): První poločas byl vyrovnaný. Naše hra se zvedla po příchodu střídajícího Uhlíře, kdy jsme přeci jen začali více kombinovat a Ujčov přehrávat. Tři body v souboji o záchranu v soutěži jsou moc důležité a dnešní vítězství je zasloužené.

SK Ujčov
Oskar Jančík (Ujčov): Do zápasu, ve kterém se hrálo jak se říká o šest bodů jsme vstoupili dobře, domácí jsme celý první poločas přehrávali, ale jak se později ukázalo, rozhodlo naše trápení se v koncovce. Dalším faktorem byl výkon rozhodčích, když rozhodující první gól padl z metrového ofsajdu a naše neschopnost zakončit i ty největší šance.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - S. Klobása [-] , M. Broža [-] (46. D. Uhlíř [-] ) , J. Uhlíř ml. [-] , J. Uhlíř st. [-] - P. Hladík [-] , P. Těšík [-] , J. Stupka [-] (60. J. Kolouch [-] ) , S. Mencler [-] - M. Částek [-] (46. M. Vítek [-] ) , M. Král [-] (78. L. Burian [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , J. Mareš [-] , J. Nedoma [-] , O. Jančík [-] - P. Němec [-] , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] (85. B. Konvalinka [-] ) , P. Rotkovský [-] (60. J. Večeřa [-] ) - P. Ryba [-] , J. Hanák [-]

Hráči zápasu: D. Uhlíř .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.