Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.01.2010 01:00

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovická rezerva z Rokytnice veze bod


Branky


46. L. Hakl , 51. O. Dalecký - 84. P. Durda , 90. P. Hrůza
0

Domácí se v úvodu druhé půle dostali do dvoubrankového vedení a vše spělo k vítězství. Šebkovice zbraně ale nesložily a v závěru utkání srovnaly stav utkání na nerozhodný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovlivnil silně podmáčený terén s lokálními kalužemi vody, které kombinační hře, o kterou se snažili obě mužstva, moc nepřáli. V úvodu utkání začali hosté ospale a jen přihlíželi kombinacím domácích, které ale k výraznější akci nevedly. Střely z úhlu a zpoza vápna končili mimo tyče nebo je zneškodnil šebkovický brankář. Postupně se do hry a šancí dostávali i hosté, ale rovněž bez většího ohrožení domácí branky. Dvě největší šance první půle se zrodily krátce před odchodem do šatny. Nejprve se domácí dostali do samostatného úniku, který ovšem skvěle vyřešil rychlým skokem pod nohy útočníka Kořínek. Na druhé straně měl velkou šanci po rohovém kopu Eberl, ale odražený míč z malého vápna poslal nad břevno.

Nástup do druhé půle měli domácí bleskový. Využili nepřesnou rozehrávku druhého dějství a po následném faulu a rychlé rozehrávce dorážel do prázdné brány Hakl. V 53.minutě se domácí dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Daleckého a jeho přesné dorážky po sérii zblokovaných střel. Poté jakoby se domácí s dvougólovým vedením nad poslední týmem tabulky uspokojili a ztratili koncetraci. Šebkovice se toho snažili využít a podnikali nebezpečné útočné akce převážně po stranách hřiště. Do dvou velkých šancí se dostal Durda, ale jeho střela levačkou skončila vedle brány a střelu pravou konečky prstů vytěsnil domácí brankář těsně vedle tyče. Šanci na zvýšení vedení měli domácí po rychlém brejku, kdy střelu z úhlu vyrazil Kořínek nohou a domácí útočník z malého vápna vysoko přestřelil. Jestliže domácí se do vedení dostali v prvních sedmi minutách druhého polačasu, tak vyrovnat se hostům podařilo v posledních šesti minutách utkání. Kontaktní branku vstřelil Durda, když využil Večeřovu přihrávku po rychlém průniku po pravé straně. O prvním jarním bodu pro Šebkovice rozhodl Hrůza přímým kopem, který byl ještě lehce tečován zdí. Více už se nestalo, protože po rozehraní rozhodčí zápas ukončil.

 



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - R. Šulc [-] (84. L. Sekerka [-] ) , D. Kašpar [-] , P. Svoboda [-] , J. Hakl [-] - J. Bartejs [-] (76. Z. Štveráček [-] ) , L. Hakl [-] , R. Ferkl [-] , O. Dalecký [-] - M. Vahila [-] , M. Jičinský [-] (82. J. Herbrych [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] - V. Beroun [-] (70. P. Hrůza [-] ) , P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] - V. Říha [-] (85. T. Kotačka [-] ) , D. Večeřa [-] , Z. Eberl [-] , S. Zikmund [-] (46. M. Rygl [-] ) - J. Hobza [-] , V. Přibil [-] (65. P. Durda [-] )

Místo: Rokytnice n. R..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.