Roztoky si s Čistou udělaly velkou chuť na dokopnou


16

Roztoky - Poslední kolo a po něm dokopná. Ideální příležitost, jak zakončit sezónu výhrou. Přesně to se povedlo svěřencům Pavla Hrušky, kteří nasázeli Čisté šest gólů. Ta se snažila být vyrovnaným soupeřem, nakonec ale polevila a odjížděla s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky byly od začátku lepší

První poločas byl jasně v režii domácího celku. Roztoky předváděly pohledný fotbal, jen góly přicházely až těsně před poločasem. Jako první trefil ve 36. min. Krůta - 1:0. Tři minuty po něm přidal druhý a poslední gól první půle Masarovič, když přesně hlavičkoval po rohovém kopu - 2:0.

Příchod Čumpelíka zvedl tempo hry

Čisté se podařilo vstřelit hned ve 48. min. kontaktní gól, když se trefil J. Votroubek a vykřesal tak naděje na bodový zisk - 2:1. S kontaktní brankou přišla desetiminutovka převahy a dobrých příležitostí, Kopernický ale byl vždy proti a podržel svůj tým. V 60. min. tlak hostí upadl a Čistá postupně odcházela fyzicky. Střídající Čumpelík byl při chuti, když zaznamenal v rozmezí tří minut hned dvě branky - 4:1.

 

Roztoky dále tlačily soupeře, který neměl sílu vzdorovat. Hruška si obešel Kratochvíla, ale jeho dloubák vykopával z branky obránce. V poslední desetiminutovce domácí své vedení ještě navýšili, když se trefil Ben Makram a po něm i velmi aktivní Vejvoda, který si za svůj výborný výkon gól zasloužil - 6:1. Roztoky tak měly před sebou dokopnou, na kterou se vítězně naladily.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "V prvním poločase jsme byli výrazně lepší a zaslouženě jsme vedli. Ze začátku druhé půle Čistá snížila a měla desetiminutovku, ve které byla lepší a vytvářela si šance. Zbylou půl hodinu zápasu ale postupně fyzicky odpadla a my jsme přidali další góly, když tempo hry zvedl střídající Čumpelík."

TJ Čistá
Matěj Koloc: "První půle Roztoky tlačily, ale bez šancí. Pak se to vyrovnalo a dali nám dva góly. Podařilo se nám snížit a do 60. min. to bylo vyrovnané. Pak jsme odešli fyzicky a dostali další góly. Třikrát nás neskutečně vychytal brankář Kopernický."



Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - HŮLA Pavel (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - VODRÁŽKA Tomáš: 9
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - TJ Čistá: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kopernický - 9, Miroslav Kaplan - 7, Štefan Masarovič - 8, Ondřej Čumpelík - 7, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 7, Matěj Pudil - 7, Pavel Hruška - 7, Petr Maršík - 7, Robert Wittmann - 7, Miroslav Vrábík - 8, David Vejvoda - 10, Antonín Ejem - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Domácím jde o konečné třetí místo a byť bych na světelné tabuli na břehu Berounky rád viděl alespoň remízu, myslím, že si to domácí pohlídají a zvítězí. Čisté už o nic nejde, padat bude pravděpodobně stejně jen jeden celek...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích