Roztoky si vyšláply na Pustověty


Branky


19

Roztoky - Pustověty v minulém zápase měly tři vykartované hráče a nyní zajížděly do Roztok. Ty chtěly využít proti silnému soupeři domácího prostředí, což se jím nakonec podařilo a připisují si tak cenný skalp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď vrátila hostům vedení

Začátek zápasu patřil spíše domácímu týmu, který soupeře ohrožoval hlavně z rohových kopů, po kterých se k hlavičkám dostával Rösler, ale Beneš byl na místě. Úvodní tlak upadl a hra byla vyrovnaná. Na první branku se čekalo něco málo přes půl hodiny. Centr ze strany proletěl až za Vrábíka na Truksu, který otevřel skóre zápasu - 0:1. Ve 41. min. ale bylo srovnáno. Tentokrát se po Hruškově rohu Rösler prosadil, když mu padl míč na nohu a domácí obránce tak neměl složitou úlohu - 1:1.

 

Na vyrovnání ale Pustověty odpověděly nejlépe a nejrychleji, jak jen mohly. Do míče se ze střední vzdálenosti opřel Koláček a Kopernický se po jeho střele natahoval marně - 1:2. Odpověď na vyrovnávací branku byla tím posledním, co první poločas nabídl, a tak si vzaly Pustověty do kabiny své vedení zpět.

Roztoky zápas otočily

Druhý poločas patřil domácím, kteří svého soupeře k ničemu významnénu nepustili a byli aktivnějším týmem. Když už se Pustověty dostaly k zakončení, tak byl Kopernický na místě. Vyrovnání přišlo krátce po hodině hry, když našel Hruška z pravé strany křižnou přihrávkou Vejvodu a ten trefil do odkryté svatyně - 2:2.

 

Hosté pomalu odcházeli fyzicky a v poslední desetiminutovce rozhodl o vítězi zápasu Ben Makram, který svou individuální akci zakončil nejlépe jak jen mohl - 3:2. Pustověty přeci jen v posledních momentech zápasu byly blízko vyrovnání, to když hrály vabank. Kopernický už byl překonán, ale místo něj zasahoval na poslední chvíli na brankové čáře Hruška, který vyhlavičkoval míč mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Ze začátku zápasu jsme tam měli 5-6 rohů, ze kterých jsme hrozili, ale branka z toho nebyla. Hra se pak vyrovnala a hosté šli do vedení, když tak trochu šťastně propadl centr přes Vrábíka a hráč za ním se trefil. Dokázali jsme vyrovnat, ale hned po minutě jsme zase prohrávali. Druhý poločas patřil nám. Pustověty byly dobré na míči, ale byl tam trochu znát fyzický rozdíl. Vyrovnali jsme po rohu a pak se nám podařilo dát i další gól, který byl nakonec vítězný. Pustověty mohly na konci vyrovnat, ale nespadlo jim to tam. Velmi mě překvapil a potěšil dobrý výkon rozhodčích, byl to hezký zápas."

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: "Přestože jsme v zápase dvakrát vedli, tak se nám to nepodařilo udržet, když jsme inkasovali góly po individuálních chybách. Na druhou stranu jsme neměli k dispozici hráče ze základní sestavy kvůli karetním trestům z minulého kola a na hře to bylo určitě znát. Šance byly na obou na stranách, bohužel pro nás byly přesnější Roztoky a my jim můžeme pogratulovat k výhře."



Počet diváků: 54. Rozhodčí: SVOBODA David - BENEŠ Jan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - SVOBODA David: 9
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Roztoky: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Pustověty: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kopernický - 7, Václav Rösler - 7, Štefan Masarovič - 6, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 8, Pavel Hruška - 8, Robert Wittmann - 7, Miroslav Vrábík - 7, David Vejvoda - 8, Antonín Ejem - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 8,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - SVOBODA David: 9 - Nadstandartni profesionalni vykon hlavniho rozhodciho a vyborny vykon obou pomeznich rozhodcich.
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 7
Výkon domácích - TJ Roztoky: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Pustověty: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kopernický - 8, Václav Rösler - 9, Štefan Masarovič - 7, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 7, Matěj Pudil - 6, Pavel Hruška - 8, Robert Wittmann - 6, Miroslav Vrábík - 7, David Vejvoda - 8, Antonín Ejem - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza