Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov odehrál výborné utkání, na Lubnou jen těsně nestačil


Branky


18

Pavlíkov - Ve 20. kole Lubenští nastoupili k zápasu v sousedním Pavlíkově. I přes velmi rozdílné postavení obou celků v tabulce se nejednalo o jednoznačný zápas a domácí do 75. min. dokonce vedli. Baníkovcům se podařilo zápas otočit a díky zisku tří bodů a také prohře Pustovět v Roztokách si tak zajistili jisté první místo již dvě kola před koncem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov nedaroval nic zadarmo

Hosté do zápasu nastoupili oslabeni o stálého člena lubenské defenzívy – stopera Brabce, který v minulém zápase inkasoval červenou kartu. Jeho místo tak zaujal hrající trenér Vopat a do Pavlíkova Baníkovci přijeli pouze s jedním mužem na lavici. Naproti tomu domácí se sešli k zápasu ideálně a postavili proti vedoucímu celku tabulky silnou sestavu.

 

Začátek zápasu byl z obou stran poměrně opatrný a přesto, že hosté se snažili domácí rozehrávku napadat hluboko v poli, domácí na své polovině hřiště hráli bezchybně. Na obou stranách se tak týmy snažily o rychlý přechod do útoku. Dlouhé míče hostí tak nacházely vepředu Trejbala i Pokorného, ale ti se osamoceni v pavlíkovské defenzivě nedostali k jednoduchému zakončení. Několik šancí před brankou si ale nakonec přece jen vypracovali a dostali se do pokutového území, kde veškeré snahy zastavil brankář Mašek.

 

Ve 25. min. dostal Pokorný míč mezi beky a řítil se na Maška osamocen. Ten byl na jeho zakončení do šibenice krátký a Pokorný tak poslal Lubnou do vedení – 0:1. Na druhé straně dominoval především domácí kapitán Polcar, který spolu s Ledvinou zaměstnávali defenzívu hostí. Z této činnosti vyplynula standardní situace ve 34. min., kdy se ke střele z asi 20 metrů postavil právě Polcar, na jehož technickou střelu přes zeď Pokorný v brance nedosáhl. Stanovil tak poločasové skóre na 1:1.

Pokorný hattrickem rozhodl

Druhý poločas začali hosté aktivněji hrát dopředu, ale při kombinaci lehce ztráceli míč po přechodu na soupeřovu polovinu. Z toho domácí těžili pohotovou přihrávkou na Ledvinu a Kříže, kteří zaměstnávali lubenské beky. Již v 50. min. dostal míč do nohy právě Ledvina, který dvěma zasekávačkami přešel přes Klika a poslal Pavlíkov do vedení - 2:1.

 

Po tomto gólovém varování hosté obrannou činnost celého týmu zvedli a kombinačně hru vylepšili. Směrem dopředu se ale stále nedařilo a domácí dlouhými odkopy mařili veškeré pokusy o rychlý přechod do útoku. Pár minut nato ještě pohrozil domácí Kříž, který sám z vápna pálil nad. V 70. min. nezbývalo lubenským než otevřít hru a vrhnout více sil do útoku pro dosažení bodového zisku.

 

Snaha se vyplatila hned v 75. min., kdy po pěkné kombinaci z pravé strany předložil Trejbal Pokornému míč před prázdnou branku a ten se nemýlil – 2:2. Srovnání stavu zvedlo baníkovcům sebevědomí a to se projevilo i v převaze na hřišti. Hned v 79. min. dokončil svůj hattrick Pokorný, když po centru Boka z levé strany prvním dotekem zpracoval obtížný míč a druhým poslal za záda Maška – 3:2.

 

Konec utkání již měli hosté pod kontrolou a nepustili domácí do výraznější šance. Těžký zápas tak skončil třemi body pro Lubnou, která má za pomoci Roztockých fotbalistů, kteří doma zdolali Baník pronásledující Pustověty, jisté první místo ve III. třídě již dvě kola před koncem soutěže.

 

Autor: Leoš Klik



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] (83. L. Beneš [-] ) - M. Brož [-] (81. L. Gebhart [-] ) , T. Gebhart [-] , Z. Ledvina [-] , T. Kindl [-] , L. Kříž [-] , M. Škrlant [-] (46. L. Konopásek [-] ) , A. Bureš [-] , P. Hamouz [-] (72. K. Novák [-] ) , P. Štorek [-] , L. Polcar [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Klik [-] , P. Kollár [-] , Z. Vopat [-] , P. Suchý [-] - P. Volf [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] - R. Pokorný [-] , A. Trejbal [-] -

ŽK: 60. V. Mašek , 79. L. Polcar - 60. A. Trejbal , 70. P. Volf , 80. D. Vopat , 85. M. Bok .
Hráči zápasu: Z. Ledvina , L. Polcar - R. Pokorný , D. Vopat .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ROLL Marek (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů