Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany deklasovaly Branov šesti góly


Branky


17

Chrášťany - Domácí Chrášťany přivítaly na svém hřišti Branov, který se na jaře herně zvedl a začal sbírat body. Ale i přes to byli mírným favoritem domácí, kteří tuto roli potvrdili a připsali si klidné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z několika šancí byl jen jeden gól

Chrášťany vstoupily do zápasu aktivně a tlačily se do šancí. V 17. min. poslal Dvořák krásnou kolmici na Herrmanna, který se v duelu s hostujícím brankářem nemýlil – 1:0. Domácí se tlačili do dalších šancí, ale střely Louly a Králičky dokázal Pulchart vytěsnit mimo svoji branku. Hosté se do šancí dostávali ojediněle, ale také několikrát ohrozili branku domácího Čecha, avšak neúspěšně. První poločas byl v režii domácích, ale ti nedokázali využít více než jednu šanci.

Gólový kolotoč

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí. Loula nahrával před bránou Hanzlovi, ale ten tentokrát ve finální fázi zklamal. O několik málo minut později utekl po pravé straně Loula a střelou z velkého úhlu zaskočil brankáře, který si srazil míč za svá záda – 2:0. Krátce poté přišel centr z pravé strany od Hanzla, který našel střídajícího Kozáka a ten se z blízka nemýlil – 3:0.

 

V 70. min. se ke střele z vápna dostal Králička, jeho střelu brankář hostů pouze vyrazil a u míče byl první Loula, který předložil Kozákovi balon před prázdnou branku – 4:0. Hosté působili dost odevzdaně od druhé branky a ještě nebyl konec. V 82. min. přišel centr z levé strany od Kozáka, který našel na zadní tyči Sladkovského. Ten sklepl balon před bránu úplně samotnému Králičkovi a nejlepší střelec domácích se z malého vápna nemýlil – 5:0. O pět minut později přišla znovu nahrávka z pravé strany, znovu od Sladkovského a znovu zakončoval Králička – 6:0.

 

Autor: Kryštof Loula



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: "Dnes jsme chtěli 3 body. Po prvním poločase, kdy jsme opět zahodili spoustu šancí, jsme si v kabině řekli, že nedopustíme stejný průběh jako se Šanovem. Cíl byl dát rychlý druhý gól, ten přišel v 60.minutě. Pak hosté začali působit celkem odevzdaně a nám se podařilo přidat další branky."




Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Králička [-] , F. Sladkovský [-] , A. Herrmann [-] , Z. Hubáček [-] , L. Hanzl [-] (73. T. Rédl [-] ) , Z. Polívka [-] (46. L. Kozák [-] ) , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , F. Lauber [-] , D. Dvořák [-]

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - L. Rosenbaum [-] , K. Jeníček [-] , R. Hubka [-] , M. Štiller [-] , J. Horn [-] , L. Havlíček [-] , T. Krátký [-] , M. Rasocha [-] (74. Z. Dubský [-] ) , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

ŽK: 78. K. Loula - 78. L. Havlíček .
Hráči zápasu: F. Sladkovský , M. Nováček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠVÁCHA Josef, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Chrášťany využijí domácího prostředí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chrášťany jsou favoritem tohoto zápasu, což potvrdí. Kryštou Loula by mohl taky dát gól po dlouhé době, jinak by mohl být přeřazen na farmu :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích