FOTO: V základní hrací době gól nepadl, a tak rozhodovaly v Sýkořici pokutové kopy


Branky


19

Sýkořice - Janov zajížděl po domácí remíze s Chrášťany do Sýkořice, která v minulém kole o gól nestačila na Pustověty. Pro hosty i tento zápas dospěl do penaltového rozstřelu, který zvládli lépe než domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj gólmanů

Zápas, ve kterém se předvedli oba brankáři. Za devadesát minut diváci gól neviděli, ale šancí na něj bylo více než dost. Sýkořici držel Růžička, který vytasil několik povedených zákroků. Na druhé straně Kopáček řešil bodlo Karase a jednou ho zachránilo břevno. Své dovednosti ale následně předvedl v penaltovém rozstřelu, kdy nedivolil soupeři ani jeden zásah a dva body putovaly do Janova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: "Ha,ha. Silově hrající soupeř, zvonily tyče a břevna. Ano, soupeř byl herně a hlavně rychlostně lepší, ale že bychom hráli jen na naší půlce, to jsem byl asi na jiném zápase. Penalty hodnotit nemohu, protože bych musel použít sprostá slova. Gratuluji soupeři k bodu navíc."

Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "V dnešním utkání se sousedním týmem tabulky, jsme předvedli výkon, za který je celé mužstvo potřeba jen a jen chválit. To, že taktika, kterou si kluci řekli před zápasem v kabině může fungovat se hráči přesvědčili už v úvodu utkání, kdy jsme si připravovali jednu střeleckou pozici za druhou. I v dalším průběhu jsme silově hrajícího soupeře nepouštěli do vážnějších situací a naopak sami se dostávali do rychlých brejků, ze kterých jsme bohužel opět nedokázali rozvlnit za domácím brankářem síť a tak zvonily pouze tyče a břevna. Ve druhé půli jsme pokračovali v aktivní hře, soupeře jsme dokázali zatlačit na vlastní půli, ale ten díky své dobře organizované obraně a naší nemohoucnosti dokázal udržet čisté konto. Bohužel šance, které díky tomuto tlaku vznikly, jsme opět neproměnili a tak znovu přišli na řadu pokutové kopy, kdy se náš gólman zaskvěl a potvrdil tak pověst, která ho předchází a ani z penalt nepovolil domácím vstřelit branku."



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - M. Roháč [-] , D. Peteřík [-] (78. M. Jansa [-] ) , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] (90. J. Mutinský [-] ) , -. Liviu [-] (87. J. Slabý [-] ) , Z. Klíč [-] , J. Lauber [-] , J. Šulc [-] , L. Karas [-] , M. Šnobl [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , M. Amler [-] , P. Bradáč [-] (46. M. Rosa [-] ) , V. Kinter [-] - J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] - M. Bradáč [-] - P. Sajner [-] (46. R. Konvalinka [-] ) , P. Hrbek [-] (59. T. Čuda [-] ) , J. Kloub [-]

ŽK: 64. M. Hříbal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ŠPIDRA Marek, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - TÝČE Jiří: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - Sokol Sýkořice: 8
Výkon hostů - Sokol Janov: 8
Hráč utkání - hosté: Marek Bradáč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Janov se trápí v koncovce a to se v tomto zápase opět projeví. Po remíze s Chrášťany si zkusím zahrát jedničku v krásném kurzu :-)

Redakce Rakovník

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: remíza

Janov zajíždí na horkou půdu Sýkořice v době, kdy oba soupeři okupují poklidný střed tabulky. Kvalita obou týmů je vyrovnaná, dávám kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza