Roztoky nadělily bůra Chrášťanům, ty šly brzy do deseti


Branky


12. P. Hruška , 31. J. Bureš , 45. J. Bureš , 63. . Ben , 75. J. Bureš (p.) - 47. L. Rédl , 53. A. Herrmann
19

Roztoky - V dalším domácím zápase se představili Roztočtí proti Chrášťanům. Ty po remíze z Janova chtěli navázat na bodový zisk, ale brzkým vyloučením usnadnily domácím výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany šly do deseti

Domácí se hned od začátku ujali aktivity. Drželi míč na kopačkách a snažili se kombinovat. Netrvalo dlouho a přineslo to své ovoce. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště přišla krásná nahrávka do vápna na Hrušku, který ve 12.min z pravé strany prostřelil brankáře hostů – 1:0. Další zlomový moment zápasu přišel o necelou čtvrt hodinku po brance. Vzájemný souboj Šutery s domácím Maršíkem skončil v kotrmelcích a potyčkou, která skončila červenou kartou pro hostujícího hráče.

 

Hosté hrající v deseti se nedostávali do hry, nebyli schopni podržet míč na kopačkách. Domácí čekali na šance, které přišly. Ve 31.min se dostal k odraženému míči na vápně Bureš a bodlem k tyči zvýšil na 2:0. Ještě do poločasu udeřili domácí znovu. Po rohovém kopu se míč několikrát odrazil a posledním hráčem, který se dotkl míče byl opět Bureš – 3:0.

Bureš završil hattrick

Do druhého poločasu vstoupili hosté velice aktivně a zaskočili domácí, kteří už považovali zápas za hotovou věc. Ihned po přestávce hosté udeřili, střídající Rédl se dostal ve vápně k míči, který hlavou uklidil za Vrábíka – 3:1. O 5 minut později doběhl hostující Herrmann k balonu dříve než domácí brankář a hlavou ho překonal – 3:2.

 

Po druhém gólu hostů se domácí oklepali, vyrovnali hru a po deseti minutách i udeřili. Průnik do vápna dokázal domácí Ben zužitkovat ve čtvrtý gól – 4:2. O dalších 10 minut později byl nedovoleně zastaven ve vápně Maršík a Bureš dokončil svůj hattrickový zápas z pokutového kopu – 5:2. Pak už se zápas pouze dohrával, domácí využili přesilovku stoprocentně a berou všechny 3 body.

 

Autor: Kryštof Loula



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Hráli jsme krásný fotbal, kombinačně po zemi a vycházelo nám to. Chrášťany se příliš nechytaly a brzkým vyloučením si zápas ještě ztížily. My jsme měli krátký výpadek, během kterého jsme dvakrát inkasovali, ale pak jsme zase zapli a vyhráli."

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, záložník: "Tak jako jsme na podzim měli problém s brankáři a střídali jsme se v bráně, tak máme na jaře problém se vůbec sejít. Zranění, pracovní vytížení apod. Před každým zápasem lepíme sestavu a doufáme, že nás bude alespoň 11. Dneska jsme dostali rychlý gól a brzkou červenou kartou, což nás dost položilo. Domácí hráli velmi dobře, nepouštěli nás do hry. Jediné jejich zaváhání bylo na začátku druhého poločasu, ale rychle se zase probrali a potvrdili své vedení. Nezbývá než  pogratulovat Roztokům a zaměřit se na příští týden a další kolo."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - JELÍNEK Václav (N), ŘEZNÍČEK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - TREŠL Miroslav: 6
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - Slavoj Chrášťany: 4
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kněžík - 7, Miroslav Kaplan - 6, Štefan Masarovič - 7, Václav Krůta - 8, Jan Bureš - 8, Pavel Hruška - 8, Robert Wittmann - 7, David Vejvoda - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 7, Miroslav Vrábík - 7, Petr Maršík - 7,
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - TREŠL Miroslav: 7
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 5
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - Slavoj Chrášťany: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kněžík - 7, Miroslav Kaplan - 6, Štefan Masarovič - 7, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 8, Pavel Hruška - 8, Robert Wittmann - 7, David Vejvoda - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 8, Miroslav Vrábík - 8, Petr Maršík - 6,

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Chrášťany plichtily v Janově, Roztoky v poslední minutě rozhodly o výhře nad Oráčovem. Domácí by měli zápas zvládnout a zvítězit.

Redakce Rakovník

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, oba soupeři jsou na podobné úrovni a zápas podle mého bude otázkou proměňování šancí. Roztoky jsou na domácím hřišti silné, zápas skončí těsným vítězstvím domácích.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích