4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


6. A. Trejbal , 33. L. Brabec (p.) , 45. A. Trejbal , 69. D. Vopat - 90. O. Hanzlík
21

Lubná - Zápas Baníku Lubná s Řevničovem byl na obou stranách velmi očekávanou událostí III. třídy pro tento víkend. Dosud neporažení Baníkovci mají každý zápas motivaci vydržet v bezchybné jízdě sezónou, Sparťané naopak měli co oplácet po nepovedeném podzimním vzájemném zápase. Samotný autor expert tipu pro toto kolo a též ofenzívní hráč Řevničova, Jan Fujera, se vyjádřil tak, že Baník padne a Adam Trejbal se nedotkne balónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník ovládl první poločas

Jak je dobrým lubenským zvykem, začali domácí velice aktivní a rychlou hrou, která řevničovské hráče v prvních minutách rozhodně zaskočila. Po několika rychlých kombinacích se dostali bez problému až před branku hostí, ale šance neproměnili. Naopak na druhé straně využil ofenzívního tahu Baníku v Řevničově hostující Bohatý a po brejku do odkryté obrany trefil v 5‘ tyčku domácí branky. Baníkovci se po této chybě rychle oklepali a podobnou šanci do odkryté obrany na druhé straně beze zbytku využil kanonýr Trejbal a v 6‘ otevřel skóre zápasu – 1:0.

 

Hosté byli po tomto úvodu zaskočeni a lubenská ofenzíva toho plně využila i v dalších minutách. Několikrát se výborně po pravé lajně prosadil mladíček Bok, středem hřiště pak aktivní Vopat a před brankou v jasné gólové šanci M. Pokorný. Nebezpečné akce ale bohužel gólem neskončily. Až ve 33‘ byl vyslán do brejku opět rychlonohý Bok, který ve vápně svedl souboj s brankářem Tomešem, po kterém byla ve prospěch Baníku nařízena penalta. K její exekuci se postavil Brabec a zkušeně proměnil – 2:0.

 

Baník byl při chuti a tak pokračoval v tahu na branku hostí. Ti se pokoušeli o rychlé nákopy na útočníky, ze kterých vybojovali několik standardních situací, které se jim ale nepovedlo proměnit. Ostatní pokusy domácí obrana bez problému přerušila na polovině hřiště. Ve 45‘ těsně před poločasovým hvizdem zvýšil stav na 3:0 výborně hrající Trejbal a do šaten se šlo za velmi příznivého výsledku pro domácí Baník.

Vyloučení Kollára drama nepřineslo

Druhý poločas začal v podobném duchu jako první, ale oba týmy si vyměnily role. Zvýšená aktivita Řevničova a maximální zaměření na ofenzívu zatlačilo domácí k pokutovému území, kde sice nedošlo k vážnějšímu ohrožení Pokorného branky, ale obranné akce končily povětšinou odkopem na polovinu hřiště a dalším tlakem hostí. Tento velký tlak vyústil v 51‘ ve vyloučení domácího stopera Kollára, který po druhém žlutém napomenutí musel opustit předčasně hrací plochu. Řevničovský tlak pokračoval a teď to byli Lubenští, kdo se pokoušeli ze všech sil podržet míč na polovině soupeře a brejkem si pomoci k ohrožení branky.

 

Domácí obrana vyčerpávající tlak ustála bez inkasovaného gólu, ač se především Fujera, Husák a Bohatý snažili sebevíc. Při brejku na druhé straně se do šance dostal jako v prvním poločase Bok, byl ale opět zastaven nedovoleně v pokutovém území a Brabec tak nastoupil k druhému pokutovému kopu v tomto zápase. Brankář Tomeš jeho střelu zázračně zneškodnil a skóre se tak neměnilo. Další protiútok Lubenských nakonec vyústil v pěknou kombinaci na jeden dotek mezi Pokorným, Bokem a Vopatem, jímž beze zbytku rozebrali hostující obranu a poslední jmenovaný přidal v 69‘ gól na 4:0.

 

Posledních 20 minut zápasu se hrálo stále ve svižném tempu a na hře hostí nebylo znát, že by byli výsledkem zlomeni. Každý útok prověřil dokonale lubenskou obranu a zejména mladíček Fujera byl v neustálém kontaktu s domácími obránci. Až v 90‘ se hostům podařilo zlomit defenzívní blok domácích a po závaru na hranici šestnáctky se nejlépe zorientoval Hanzlík, který čestným gólem stanovil konečný výsledek utkání 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání pro nás mělo hořkou příchuť. Herně to nebylo špatné, ale laciné branky v prvním poločase nás stály zápas. Druhý poločas jsme na soupeře vlétli, ale brzké snižující branky jsme se nedočkali. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení domácího borce. Domácí si utkání pohlídali a poprávu berou plný počet bodů."



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , P. Suchý [-] , P. Kollár [-] , A. Lev [-] - L. Klik [-] (83. J. Šesták [-] ) , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] , M. Bok [-] - A. Trejbal [-] , R. Pokorný [-] (73. J. Laňka [-] )

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (46. P. Matějka [-] ) , J. Urbanovič [-] - J. Hošek [-] (71. O. Hanzlík [-] ) , J. Murčo [-] , J. Kolek [-] , J. Fujera [-] , M. Pedál [-] - P. Bohatý [-] , J. Husák [-] (66. D. Schneider [-] ) -

ŽK: 48. P. Kollár , 53. A. Lev , 56. R. Henzély - 33. P. Tomeš , 54. J. Kolek , 61. M. Tóth , 70. J. Hošek . ČK: 51. P. Kollár .
Hráči zápasu: A. Trejbal , M. Bok - J. Fujera , T. Bohatý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Špidra Marek - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Jsem si jistý, že Řevničov překvapí suverénní Lubnou a Adam Trejbal se téměř nedotkne balonu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj slávistických fanatiků Adama Trejbala a Honzy Fujery bude vítězný pro novopečeného otce Adama. Honza bude zase brečet (smích).

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

3. 4. 2018 22:22
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník
https://skspartarevnicov.wordpress.com/2018/04/02/12-mistrovsky-zapas-9/
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích