FOTO: Zlepšení Janova bylo znatelné, na tři body to ale ještě nebylo


Branky


19

Janov - V minulém kole proti Pustovětům doplatili fotbalisté Janova na neproměňování šancí. Proti Chrášťanům se sice gólově prosadili, ale pořád je ve finální fázio na čem pracovat. Pro Chrášťany byla tak konečná remíza  na těžkém terénu rozhodně plusem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

Sobotní odpoledne v Janově nabídlo souboj dvou týmů ze středu tabulky. Kdo čekal vyrovnaný zápas, musel být zklamán. Od úvodního hvizdu se domácí ujali taktovky a drželi míč na svých kopačkách, což vyústilo v několik vyložených šancí hned od začátku.

 

Hosté se jen těžko dostávali do hry. Domácí se naopak potýkali s nepřesností ve finální fázi. Konvalinka ve svých šančích síť nerozvlnil, na druhé straně Nováčka vychytal Kopáček. Ke konci poločasu se také dostali hosté do hry, ale jinak z toho vyložené šance nebyly. Tak skončil první poločas bezbrankovou remízou.

Králička poslal zápas do penalt

Druhý poločas nabídl podobný scénář. Domácí se tlačili do koncovky, ale nedokázali skórovat. To se povedlo až v 68. min., kdy se protlačil do vápna M. Bradáč, prošel přes dva hráče a střelou na zadní tyč rozjásal domácí – 1:0. Hosté se po obdržené brance oklepali, netrvalo dlouho a přišla odpověď.

 

Po nedorozumění v obraně domácích se dostal k odraženému míči na hranici pokutového území Králička, kanonýr hostů se nemýlil a svojí slabší nohou poslal střelu přesně k tyči a ta byla pro Kopáčka nechytatelná – 1:1. V závěru zápasu dohrávali hosté bez zraněného Hanzla v deseti, ale nic zásadního se již nestalo. Tak o druhém bodu rozhodly pokutového kopy, ve kterých byli šťastnější domácí, kteří proměnili všech 5 střel.

 

Autor: Kryštof Loula, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "V sobotním utkání jsme na těžkém terénu i přes konečnou remízu a výhru v pokutových kopech zasloužili brát plný počet bodů. Hráli jsme disciplinovaně a plnili vše, co jsme si před utkáním řekli. Hosty jsme za celé utkání nepustili do vyložené šance a branku jsme inkasovali trochu smolně z nedorozumnění mezi obránci po zbytečné ztrátě balónu. Naopak my jsme opět, jak je již naší tradicí, neproměnili tři vyložené šance. Proměnění těchto příležitostí je ale jediné, co lze hráčům vytknout. Jinak všichni si zaslouží uznání za odvedený výkon."

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, záložník: "Nepřijeli jsme do Janova v kompletní sestavě, ale odvedli jsme bojovný výkon, za který jsme byli odměněni bodem. Domácí nás přehráli o tom žádná, naštěstí nebyli schopni proměňovat šance a to nás drželo ve hře. Chtěl bych pochválit všechny, kteří nastoupili a nechali na hřišti vše."



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , M. Amler [-] , P. Bradáč [-] , V. Kinter [-] , T. Čuda [-] - J. Bečirovič [-] , J. Kail [-] (75. R. Sattler [-] ) - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] (60. J. Koukal [-] ) - P. Hrbek [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Procházka [-] , A. Herrmann [-] (80. L. Rédl [-] ) , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , L. Hanzl [-] , P. Králička [-] , F. Lauber [-] , J. Šutera [-] , D. Dvořák [-] , Z. Hubáček [-]

ŽK: 40. R. Konvalinka - 19. L. Hanzl , 58. Z. Hubáček , 63. P. Králička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KOUKAL Jan (N), ČECH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - POLÍVKA Zdeněk: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 5
Zázemí: 7
Výkon domácích - Sokol Janov: 8
Výkon hostů - Slavoj Chrášťany: 7
Hráč utkání - domácí: Marek Bradáč
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Dobře hrající Janov si pohlídá domácí zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V Pustovětech mě Janov nepotěšil, tak snad se to nebude opakovat znovu. Na domácím hřišti už to musí být za plný počet bodů.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích