FOTO: Janov nezopakoval jasnou dominanci se Šanovem a Oráčov porazil nejtěsnějším rozdílem


Branky


3

Janov - Minulý zápas domácí celek jasně dominoval proti Šanovu, který k ničemu nepustil. Nyní ho čekal Oráčov, který narazil s Pustověty a nyní ho také nečekalo nic jednoduchého. Ačkoliv měl zápas jasného favorita, tak bylo do poslední minuty oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

V Dohrávce byl jasný favorit Janov, ale vůbec to neukázal. Horko a tvrdé hřiště vedlo k hodně nepřesnostem v rozehrávce u obou týmů. Oráčov se ze začátku nalepil na domácí a vytvořil si pár slibných šancí, které,zůstaly nevyužity. První půle byl fotbal ze strany na stranu bez vyložených šancí. Janov na těžkém terénu spoléhal na dlouhé nakopávané balony za obranu, ze kterých si nějaké šance vytvořil postupně Sajner, Konvalinka a Kail, ale končilo to pouze odkopem od brány. Oráčov spoléhal na středu zálohy na Katonu s Vachtlem a převážně hrozil z dlouhých autů do vápna, ze kterých ale branka nepadla.

Janov uhájil jednogólové vedení

Druhá půle začala o něco lépe pro Janov, kdy z levé strany poslal Kail míč do vápna a našel Sattlera. Ten ale povedený centr minul. Hned na to se po levé straně uvolnil znovu Sattler, odcentroval do vápna, kde se pohyboval Sajner a svým přesným zakončením pohnul se skórem - 1:0. Oráčov měl několikrát šanci vyrovnat. Ať už z rohu nebo dlouhého autu, ale v bráně byl skvělý Kopáček, který nepustil míč za své záda.

 

V 75. min. to opět hořelo po levé straně, kde se tentokrát objevil Sajner. Poslal přízemní centr do vápna, na který naběhl Kail, ale Flajšingr vystihl jeho teč a míč lapil. V 80. min. poslal za obranu míč jeden z hostujících obránců. Na dlouhý balon si naběhl Vachtl, ale Kopaček se blýskl nádherným zákrokem. Ke konci zápasu si Oráčov vytvořil tlak a zatlačil domácí v jejich vápně, Janov se ale úspěšně ubránil, a tak si ponechal 3 body na svém hřišti.

 

Autor: Jakub Kail, upraveno redaktorem

Nově přidána galerie!



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Do zápasu jsme šli jako jasný favorit, ale vůbec to nebylo znát. Vůbec se nám nedařilo hrát po zemi, tak jsme spoléhali na dlouhé balony za obranu, které taky moc nevycházely. Do zápasu jsme šli bez Marka Bradáče, který nám hodně chyběl, dva hráči nastoupili se zraněním. Například Kopáček a Bečirovič, který musel po poločase vystřídat. Ještě před poločasem se nám zranil Konvalinka, který nám teď bude chybět na zápas s Lubnou. Doufám, že proti Lubné nastoupíme s lepším nasazením než proti Oráčovu nebo před tím proti Čisté."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - KOUKAL Jan (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Šefara Milan: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 5
Zázemí: 8
Výkon domácích - Sokol Janov: 7
Výkon hostů - SK Oráčov: 7
Hráč utkání - domácí: Petr Sajner
Hráč utkání - hosté: Petr Katona
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Kopáček - 9, Jan Melč - 7, Pavel Hrbek - 7, Javor Bečirovič - 7, Martin Amler - 8, Jaroslav Kloub - 7, Petr Sajner - 9, Radek Konvalinka - 7, Jakub Kail - 8, Tomáš Čuda - 7, Václav Kinter - 7, Roman Sattler - 8, Jaroslav Koukal - 7, Lukáš Ilberg - 7, Milan Vágner - 7,

Tip: výhra domácích