5:1
(3:0)
66. M. Rasocha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branov si odvezl z Pustovět bůra


Branky


18. M. Šimon , 40. J. Knap , 44. J. Knap , 54. M. Šimon , 90. R. Truksa - 66. M. Rasocha (p.)
2

Pustověty - V rámci dohrávky prvního jarního kola zajížděl do Pustovět Branov. Ten tak měl před sebou velmi těžké utkání na půdě aktuálně druhého celku. Hřiště bylo připraveno na jedničku a domácí si zápas užili, zvítězili a brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branov od samého začátku nestačil

Od samého začátku byli domácí aktivnějším celkem. Ti šli také do vedení po standartní situaci. Na rohový kop V. Bičovského si naskočil Šimon a otevřel skóre zápasu - 1:0. Čas běžel a blížil se konec první půle. Každou minutou ale Pustověty svou hru zlešpovaly a výsledkem byly dvě vstřelené branky Knapa, na které mu v prvním případě asistoval Truska a na tu druhou Kameník - 3:0.

Na závěr krásný gól Truksy

Druhá půle byla obrazem té první. Domácí měli několik šancí, ale především nájezd V. Bičovského byl snad tou největší. To ale Pustověty nemuselo mrzet. Po rohovém kopu zahraném V. Bičovským se opět prosadil Šimon - 4:0. Branov sympaticky nesložil zbraně a snažil se s výsledkem něco udělat. Po pokutovém kopu zahraném Rasochou se mu podařilo alespoň snížit - 4:1. Poslední slovo měl ale domácí tým, konkrétně Truksa, který trefil horní roh branky a krásným gólem stanovil konečné skóre - 5:1.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - M. Sýkora [-] , P. Matějovský [-] , M. Elmerich [-] (80. R. Mucha [-] ) , V. Bičovský [-] (59. M. Beneš [-] ) , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] (70. D. Šnobl [-] ) , M. Sharankevych [-] (5. S. Hůla [-] )

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - V. Vilím [-] , L. Rosenbaum [-] , R. Hubka [-] (82. O. Karička [-] ) , K. Konopásek [-] , D. Moulis [-] , L. Havlíček [-] , T. Krátký [-] , M. Rasocha [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-] (36. M. Štiller [-] )

ŽK: 70. P. Matějovský .
Hráči zápasu: M. Šimon , J. Knap .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - VODRÁŽKA Tomáš, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích