Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 14:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec překvapil, ale derby s vítězem okresu vyhrál zaslouženě


Branky


17. M. Kedroň , 28. F. Milfait , 37. M. Kedroň , 39. D. Rajgl , 58. M. Beran , 75. M. Kedroň (p.) - 21. L. Mocsonoky , 43. M. Balík
14

Rynholec - V rámci posledního kola bylo k vidění derby mezi domácím Baníkem a hosty z Lán, kteří již měli jisté první místo. I to se projevilo na jejich hře, když postrádali motivaci a v neúplné sestavě domácím vysoko podlehli. Ti však předvedli parádní výkon, za který byli odměněni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lány
Ladislav Mocsonoky: "Do sobotního derby na hřišti Baníku Rynholec jsme nastupovali v roli papírového favorita. Avšak vzhledem k faktu, že výsledek zápasu ani pro nás, ani pro soupeře nic zásadního neřešil, tak jsme se v týdnu v kabině dohodli, že některé naše opory mohou zahájit letní přestávku o týden dříve a to z důvodu svatby skalního člena našeho fanklubu. Absence nejen těchto hráčů, ale i fakt, že jsme měli v nohách předchozí důležitý úterní zápas, se ukázaly jako zásadní faktory, které od začátku utkání ovlivnily náš herní projev. Útočící hráči soupeře se svou šikovností a dravou hrou někdy až příliš snadno dostávali k zakončení, což se brzy projevilo i na ukazateli skóre. Na první gól jsme sice pohotově odpověděli, nicméně za chvíli se vedení po krásné trefě Milfaita ujali opět domácí a svůj náskok brzy navýšili hned na rozdíl tří branek. Do přestávky se nám sice podařilo ještě snížit náskok o jednu trefu, ale to bylo gólově z naší strany pro sobotní odpoledne vše. A když jsme se po přestávce začali prezentovat mnohem koncentrovanějším výkonem a nadechovat k tomu, že vývoj zdramatizujeme, tak soupeř využil zaváhání naší obrany po centrovaném balonu a drama nepřipustil. Závěrem bych řekl, že na výsledku utkání se mimo z kraje zmiňovaného promítlo i to, že domácí měli mnohem větší chuť do hry a naopak my jsme se již v hlavách nedokázali přinutit trochu více se o vítězství poprat. Za nejdůležitější ale považuji, že ač derby, tak se utkání odehrálo v přátelské atmosféře."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - D. Rajgl [-] , T. Měsíček [-] , P. Rajgl [-] , M. Drábek [-] , L. Dadák [-] , M. Beran [-] , F. Milfait [-] , J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , P. Fonod [-] (81. V. Petrus [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Dudášik [-] , V. Rybář [-] (51. M. Petr [-] ) , M. Cafourek [-] , P. Buršík [-] , L. Mocsonoky [-] , K. Tetour [-] , M. Rajgl [-] (81. V. Loskot [-] ) , L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] , M. Balík [-]

ŽK: 21. M. Kedroň .
Hráči zápasu: L. Dadák , M. Kedroň .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ŠVÁCHA Josef, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Martin Krupička
Tip experta: výhra hostů

Lány zde potvrdí roli favorita a zakončí vítězně mistrovskou sezónu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů