Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 18:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko zakončilo sezónu výhrou v Zavidově


Branky


14

Zavidov - Poslední zápas sezóny, kdy nikomu o nic nejde. Klidné utkání odřídil s přehledem sudí Svoboda, kterému bezchybně asistovali na lajně bratři Benešové. Bylo k vidění velké množství šancí a také polevení Městečka za třígólového vedení, které Zavidov stahoval, ale na remízový gól se už nezmohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii Ohnivců

Hned na začátku se dočkali přítomní diváci branky, když J. Kraus ztratil míč před vápnem a toho využil Šnídl přesnou střelou k tyči - 0:1. Ve 12. min. s první šancí přišla i domácí rezerva. D. Štiller si vyměnil míč s Denkem, ten se uvolnil od Křikavy, ale jeho následná střela bodlem nenašla prostor branky. O dvě minuty později ztratil míč Grill a následný protiútok Čecha a D. Štillera zastavil zdvižený praporek. Další branku mohl přidat Prokop, který ale nevyužil nahrávky od Urbana a střelu poslal nad.

 

Ve 21. min. zazvonilo po kombinaci Urbana s Hajným od prvně jmenovaného břevno. M. Štiller byl podruhé překonán hned chvíli poté, co ho zachránila branková konstrukce. Šnídl dlouhým autem vyslal Urbana, který si položil domácího brankáře a z úhlu mířil přesně na zadní tyč - 0:2. Uběhla půl hodina hry a M. Štiller dlouhým nákopem našel Denka, který přiťukl Čechovi, ale ten mířil hodně nad. Chvíli poté se po otočce ve vápně dostal ke střele J. Kraus, ale střela mířila do stejných míst.

 

Gól do šatny si připravili Ohnivci. Prokop se uvolnil od bránících hráčů u lajny, přesným centrem našel Hadravu a ten ve vzdušném souboji vyšplhal po žebříku nejvýše a hlavou stanovil konečné skóre první půle, ve které bylo Městečko lepším týmem a mohlo se dostat klidně do vyššího vedení - 0:3.

Na vyrovnávací gól nedošlo

Ve 48. min. našel A. Kraus svého bratra přesným centrem, ten posunul na zadní k Deverovi, který snížil - 1:3. Normálně brankář, nyní hráč v poli, si vytvořil sám i další příležitost, ale zblokovaný odkop Lodera se odrazil tak, že na něj jen těsně nedosáhl. V 57. min. to byl pro změnu J. Kraus, který mířil do horního rohu branky, kde byl však Loder připraven. Hostující brankář si poradil i s další střelou z kopačky Denka.

 

Městečko nevstoupilo do druhé půle moc dobře, jakoby bylo uspokojeno prvním poločasem. Přesto to byli právě Ohnivci, kteří mohli přidat uklidňující gól. Prokop se individuálně uvolnil, ale proti jeho střele byl s dobrým zákrokem připraven M. Štiller. Dorážku musel vykopávat Zuda z brankové čáry, ale míč se dostal k Hajnému, který však hodně minul. V 67. min. si vybral slabší chvilku Loder. Vanický na hranici šestnáctky vyslal střelu do středu branky, kterou hostující brankář podcenil a míč mu proklouzl - 2:3.

 

Městečko se nadále dostávalo do šancí. Prokop vysunul Šnídla, ale ten sám před domácím brankářem volil lob, který proletěl těsně vedle zadní tyče. Na druhé straně se pěknou střelou prezentoval J. Kraus, ale prostor branky ohrožen nebyl. Šnídl mohl přidat další gól, ale znovu ve své šanci neuspěl, když mířil hodně nepřesně. O minutu později se s nádherným zákrokem vytasil M. Štiller, který vytáhl na tyč pumelici Hajného. Další skvělý zákrok přidal i o chvilku později a držel tak naděje na bodový zisk.

 

Ačkoliv Městečko polevilo, domácí do šancí příliš nepouštělo. Zuda měl ideální střeleckou pozici, míč si ale ještě poposunul a div nepřestřelil ochrannou síť. Krátce před koncem napravil své zaváhání Loder, když vytěsnil na rohový kop hlavičku J. Krause. Ohnivci se tak se sezónou rozloučili vítězně a brali plný počet bodů. Domácí se snažili o zvrat, na více než dva góly se ale nezmohli, a tak jsou bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, útočník: "S Městečkem jsme si chtěli užít poslední bezproblémový zápas, bohužel první půle byla z naší strany opravdu příšerná. Každý si běhal kde chtěl a Městečko toho využilo a dalo 3 branky. Druhou půli jsme se zlepšili a začali stahovat. Hrálo se nahoru dolů, ale vyrovnat se nám už nepodařilo."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "V prvním poločase to byl festival neproměněných šancí. Šance neproměnil Urban, Šnídl nebo Prokop. Dali jsme rychlý gól a k němu přidali dva další do poločasu. Do druhé půle ale nastoupil vyměněný tým. Soupeř se dostal na rozdíl jedné branky a ještě jsme se báli o výsledek. Bohužel si s tím neporadili ani ti nejzkušenější. Mohli jsme přidat i další góly, ale nakonec jsme v posledním zápase vyhráli."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Zuda [-] , P. Čech st. [-] , D. Štiller [-] (46. A. Kraus [-] ) , B. Lukáč [-] , R. Vanický [-] , M. Vrubel [-] , M. Skoupý [-] , D. Devera [-] , J. Kraus [-] , D. Denk [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Loder [-] - J. Křikava [-] , T. Heger [-] - J. Hadrava [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Ryba [-] , J. Grill [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-] - J. Jůna [-]

Hráči zápasu: R. Vanický - J. Urban .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: SVOBODA David - BENEŠ Jan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Martin Krupička
Tip experta: remíza

Zápas skončí remízou a na penalty vyhrajou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů