Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lavička hattrickem poslal zápas do penalt


Branky


14

Hředle - V roli favorita vstupovali domácí proti Kolešovicím, které se nepotýkají s nikterak oslnivou formou. Zápas nenabídl moc pěknou podívanou a o vítězi rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Hředle mohly jít do vedení hned po dvou minutách, Bechner ale trefil pouze tyč. V 10. min. šly do vedení Kolešovice, když se zpoza vápna trefil k tyči Lavička - 0:1. Ten samý hráč zaznamenal i další branku, když poslal míč ze 30m do středu branky pod břevno, se kterou by si brankář ale měl poradit - 0:2. Hředle byly aktivnější, ale nedokázaly to přenést do šancí.

 

Snížení přišlo krátce po půl hodině hry, kdy už Bechner mířil přesně - 1:2. Ve 40. min. se domácí dočkali i vyrovnání, to když si slabší chvilku vybral pro změnu Herink, kterého překonal z přímého kopu Vodrážka - 2:2. Hostující brankář musel být z důvodu nepříjemného zranění vystřídán a do branky se tak postavil Zuska st.

Lavička zkompletoval hattrick

Někteří příznivci ještě ani nedosedli či se nestačili opřít o zábradlí a Kolešovice šly znovu do vedení, když rychlou akci zakončil přesně opět Lavička a zkompletoval hatrrick - 2:3. Domácí ale opět dokázali vyrovnat. S první střelou si Zuska st. ještě dokázal poradit, vyrazil ji ale pouze do míst, kde stál Hladký a tomu nedělalo problém skórovat - 3:3.

 

Šance byly k vidění na obou stranách, Hředle se více do soupeře tlačily, ale jen po vápno. Kolešovice hrozily do otevřené obrany. Dva takové brejky zakončoval Zuska, kdy v jednom případě musel míč za pět dvanáct vykopávat navrátivší se obránce. O vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Rozhodla až jedenáctá série

V penaltách musela rozhodnout až jedenáctá série! Za domácí byl úspěšný Sláma, Malinovský, Rendl, Cibulka, Šmíd, Hladký, Somol a Pichnarčík. Neúspěšný byl Bechner, Rais a Vodrážka, jejich střely šly hodně mimo. Za Kolešovice se prosadil až ve třetí sérii Lavička, dále Vician, Holeček, s velkým přehledem Zuska st., Polánek, Rydzoň a Suchánek. Neproměnil Zuska a Barthel, které vychytal Malinovský. Štícha a v poslední sérii Kovář mířili vedle.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Po tyči Bechnera fotbal plakal. Měli jsme optickou převahu, ale to je vše. Ve druhé půli byly šance na obou stranách, naše koncovka ale byla žalostná. Byl to jeden z našich nejhorších výkonů. Jediným plusem byl pobyt Slámy na hřišti, který se vrací po zranění a výhra na penalty po dlouhé době."




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] , M. Došek [-] (54. J. Sláma [-] ) , J. Skoupý [-] (72. M. Pichnarčík [-] ) , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] (46. M. Houška [-] ) - K. Lavička [-] , O. Ridzoň [-] , J. Polánek [-] , J. Vician [-] , J. Kovář [-] , M. Holeček [-] (66. J. Holeček [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , V. Zuska [-] , L. Suchánek [-]

ŽK: 38. D. Bechner - 42. K. Lavička , 42. P. Barthel .
Hráči zápasu: K. Lavička .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TÝČE Jiří - KALAJ René, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Martin Krupička
Tip experta: výhra domácích

Tady vidím výhru domácích minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích