P. Barthel 29. (p.)
1:3
(1:1)
31. J. Haifler
81. J. Paseka
88. L. Řepka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany byly nad síly Kolešovic


Branky


29. P. Barthel (p.) - 31. J. Haifler , 81. J. Paseka , 88. L. Řepka (p.)
16

Kolešovice - Domácí tým se v minulém kole konečně radoval z vítězství, které mohl nyní potvrdit doma s Lišany. Ty ale přijely s jasným cílem, který se ze začátku úplně nenaplňoval, ale na branku domácích odpověděl po pohledné akci Haifler a hosté zápas dotáhli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól Haiflera

Lišany přijely do Kolešovic v okleštěné sestavě z pracovních nebo zdravotních důvodů. Od začátku zápasu hosté hráli pohlednější fotbal na dobře připraveném hřišti. Ve 29. min. padla první branka, kdy penaltu proměnil Barthel - 1:0. Po dvou minutách bylo srovnáno. Haifler prošel z postu stopera celé hřiště a po narážečce s Jelínkem srovnal - 1:1.

Lišany si došly pro výhru

Druhý poločas hráli hosté pořad stejně a šancí jen přibývalo. Domácí se snažili, hosté ale měli převahu. Z té pramenila krásná branka Paseky, který vymetl šibenici - 1:2. Druhý gól poslední desetiminutovky padl z penalty. Hájek byl zatažen za dres a pokutový kop proměnil mladší z bratrského dua Řepků - 1:3.

 

Jeho bratr Zdeněk se vytáhl pěkným zákrokem po střele jednoho z domácích, po druhém pokusu za ním zacinkalo břevno. Domácí tak znovu na svém hřišti padli a neužili si tak naplno oslavu 700 let od založení Kolešovic.

 

"Jsme moc rádi, že se nám tento zápas podařilo vyhrát a ukázalo se, že ve fotbale jde hlavně i o týmového ducha, který nás stmelil. Výhrou s Kolešovicemi se nám podařilo vytvořit historické maximum Lišanského fotbalu, kdy momentálně nejlepší umístění bylo 4.místo v sezóně 93/94. Teď už nám nikdo 3.místo nevezme a myslím si, že dokopná už teď týden předem bude hodně znamenitá, protože i přes prohru v poháru je co slavit."



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch, trenér: "Díky rozlučce Tomáše Rosického nám chyběli Medřický, Chládek a Šutera a při absenci i dalších hráčů jsme nastupovali v celkem improvizované sestavě, ale s vědomím, že po dopolední prohře Hředlí v Olešné nám stačí tříbodová výhra na definitivu 3. místa v tabulce – pro Lišany historického úspěchu. Kolešovice jsou nevyzpytatelné, což koneckonců ukázaly v minulém kole, kdy po dvou hrozivých debaklech dokázaly překvapivě vyhrát v Semomatech a i v tomto vyrovnaném utkání nám nenechaly nic zadarmo. Pro nás byly důležité dva momenty. První, Haiflerova okamžitá odpověď na úvodní domácí gól z penalty po výborném individuálním průniku a narážečce s Jelínkem. Druhý, oživení naší uvadající hry střídáním a přeskupením na dva útočníky na začátku poslední dvacetiminutovky, což po brankách Paseky a L. Řepky přineslo dokonání našeho obratu a jistotu pomyslné „bedny“ bez ohledu na výsledky následujícího posledního kola. Poděkování zaslouží naši fanoušci, kterých se do Kolešovic sjela slušná porce vč. Kuby "Froda" s bubnem, a vytvořili nám téměř domácí prostředí."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - A. Jelen [-] , T. Kapoun [-] , M. Holeček [-] (73. J. Kovář [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , T. Prais [-] , V. Zuska [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-] , P. Hrubý [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] , L. Řepka [-] - P. Ledvinka [-] (68. L. Krůta [-] ) , J. Paseka [-] , M. Bagi [-] , J. Feher [-] (76. M. Hájek [-] ) , V. Mutinský [-] - J. Jelínek [-] -

ŽK: 29. L. Řepka .
Hráči zápasu: J. Daniš - J. Haifler , V. Mutinský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ŠMÍD Rudolf, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů