4:1
(4:1)
40. M. Kiss
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly jen v prvním poločase


Branky


1. J. Matějka , 7. M. Beran , 12. D. Rajgl , 38. D. Rajgl - 40. M. Kiss
20

Rynholec - Domácí v minulém kole schytali šestku v Zavidově, Kroučová zase potrápila Kněževes. Podzimní duel zvládl lépe Baník stejně jako ten nynější, když o své výhře rozhodl už v prvním poločase. Za třemi body nasměroval svůj tým hned v první minutě Matějka. Hostům se tento zápas nepovedl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rynholec trestal chyby

Hned v 1. min. se diváci se dočkali gólu. Stoperu hostí odskočil míč a jeho zaváhání potrestal samostatným nájezdem Matějka - 1:0. Neuběhlo ani deset minut hry a Rynholec se radoval podruhé. Opět po chybě defenzivy, kdy se na Tomeše řítil sám Beran a také nezaváhal - 2:0.

 

Kroučová na vstup do zápasu nebude vzpomínat v dobrém, neboť ji šlo o hodně, ale na hřišti to tak nevypadalo. Ve 12. min. navýšil vedení domácích Rajgl - 3:0. Kroučová ani po třetí brance nesložila síly, ale znovu udeřil Baník, konkrétně svým druhým zásahem Rajgl - 4:0. Do kabin vykřesal malou jiskřičku naděje jinak velmi aktivní Kiss - 4:1.

Druhý poločas gól nenabídl

Rynholec si své vedení pohlídal. Sám žádnou branku nepřidal, ale ani soupeř neskóroval. I když šanci na to Kroučová měla, dva samostatné nájezdy na brankáře ale gólem neskončily, a tak bude otázkou, jak to bude se sestupujícími, protože přesně takový scénář teoreticky Kroučové hrozí. V samém závěru zápasu ještě oslabil svůj tým Blín, který se nechal zbytečně vyloučit.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka, záložník: "Jsme rádi, že se nám konečně podařilo vyhrát za tři body, v zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem a v podstatě jsme ho rozhodli už na začátku. Škoda, že jsme ve druhé půli nepřidali další goly, Jirka Tomeš vytáhl několik skvělých zákroků."

Sokol Kroučová
František Machovský, útočník: "Zápas rozhodlý v prvních dvanácti minutách a tím bylo po naději k výhře. Všichni jsme věděli, že je to pro nás nejdůležitější zápas sezóny, ale přístup k tomu byl otřesný. Nic víc k tomu asi nemám co říct. Chvála na gólmana Jirku Tomeše, díky kterému jsme nedostali větší příděl a Mariána Kisse, který nic nevypustil a bojoval."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Matějka [-] , D. Rajgl [-] , J. Pozníček [-] , T. Měsíček [-] , M. Drábek [-] , T. Stránský [-] , L. Dadák [-] , M. Beran [-] , F. Milfait [-] , M. Kedroň [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Kováčik [-] , O. Bechynský [-] (46. J. Škuthan [-] ) , V. Blín [-] , P. Štěpán [-] (46. R. Janek [-] ) , P. Mindžak [-] , L. Vajnar [-] , F. Machovský [-] , M. Kiss [-] (81. L. Petráček [-] ) , R. Prokop [-] (69. J. Borský [-] ) , J. Škuthan [-]

ŽK: 35. T. Měsíček , 45. M. Drábek , 82. J. Matějka - 51. V. Blín . ČK: 82. V. Blín .
Hráči zápasu: J. Matějka , D. Rajgl - J. Tomeš , M. Kiss .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - BENEŠ Jan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích