T. Sejpka 54.
J. Kodeš 70. (vl.)
2:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty nasázely Olešné šest kusů


Branky


54. T. Sejpka , 70. J. Kodeš (vl.) - 9. J. Vávra , 10. D. Moroz , 68. D. Moroz , 72. L. Mácha , 79. J. Vávra , 81. D. Moroz
20

Olešná - Domácí si minulé kolo smlsli na Kolešovicích, kterým nadělili devět branek. Nyní je čekal zápas se Senomaty, jejichž minulý zápas nabídl gólovou remízu s Městečkem. Nyní si ale svěřenci Jiřího Kučery spravili chuť a Olešnou porazili velkým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Senomat

Vstup do zápasu patřil hostům, kteří šli hned v 9. min. do vedení po střele Vávry ze střední vzdálenosti, kterou Gloser nejspíš špatně odhadl - 0:1. O minutu později dostal ze strany do vápna míč Moroz a z hranice penalty ho poslal do šibenice - 0:2. Rychlý nástup Beranů domácí tým zaskočil. Bylo k vidění několik dalších šancí, ale ty zůstaly nevyužity, a tak první půle další gól nenabídla.

Olešná srovnat nedokázala

Olešná do druhého poločasu vstoupila lépe než do toho prvního a zaslouženě se dočkala kontaktní branky, když snížil Sejpka - 1:2. V 68. min. to byli ale hosté, konkrétně Moroz, který vedení navýšil - 1:3. O dvě minuty později přelétl centr útočícího hráče domácích a Kodeš chtěl zřejmě poslat malou domů Kučabovi, ale míč trknul za jeho záda - 2:3.

 

Olešná se opět dostala na rozdíl jedné branky, ale opět to byly Senomaty, které přišly s další gólovou trefou. Mácha napřáhl z pravé strany vápna a nádhernou střelou vymetl protější roh branky - 2:4. Svěřenci Miloslava Doležala orazítkovali tyč i břevno, dalšího gólu se ale už nedočkali. Za to jejich protějšek ano. Svou druhou trefu zaznamenal Vávra - 2:5.

 

Posledním, kdo rozvlnil síť, byl Moroz. Ten se uvolnil ze strany, postupoval do šestnáctky a jeho rána z velkého úhlu skončila za Gloserem a stanovila tak konečné skóre zápasu - 2:6.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Jak se minule hodnotilo utkání snadno, tak dnes to je naopak těžké. Bohužel se potvrdilo pořekadlo, že po posvícení bývá sračka! Odehráli jsme nejhorší zápas v sezóně. První poločas jakoby jsme na hřišti vůbec nebyli. Úvodních 15 minut druhé půle jsme odehráli velmi dobře, vstřelili kontaktní branku, nastřelili břevno a nevyužili 3 další tutovky. Jenže fotbal se hraje 90 minut... A závěrečná půl hodina byla jasně v režii soupeře, který naprosto zaslouženě bere všechny body."

SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Zápas se nám povedl. První poločas patřil nám, v tom druhém Olešná hrála dobře 20 minut a snížila na 3:2, ale jakmile jsme dali další gól, tak si myslím, že bylo rozhodnuto. I pro diváky to musela být pěkná podívaná. A to se ještě spousty šancí neproměnilo, Olešná tam měla tyč i břevno."



Sestavy


FC Olešná
M. Gloser [-] - L. Helebrant [-] , T. Sejpka [-] , R. Polášek [-] , J. Černý [-] , M. Polášek [-] , J. Procházka [-] (53. K. Ivančík [-] ) , M. Ličman [-] , A. Hlavsa [-] , T. Vodrážka [-] , M. Vodrážka [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , M. Komín [-] (46. A. Polcar [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 29. J. Procházka - 56. R. Trešl .
Hráči zápasu: D. Moroz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠTILLER Josef (N), SOJKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích