4:5p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Senomatech padlo osm branek, zápas v základní hrací době vítěze neměl


Branky


16. D. Moroz , 44. J. Vávra , 61. A. Polcar , 66. D. Hůla - 27. J. Urban , 53. M. Hajný , 68. T. Heger , 75. P. Šnídl
19

Senomaty - Druhý zápas po sobě a opět penalty. A opět vítězné, tudíž plusový bod si odváželi fotbalisté Městečka, kteří v zápase vždy prohrávali, ale dokázali utkání vyrovnat. Pro domácí to byla remíza, která se mohla změnit ve výhru. Stačilo své vedení udržet, to se ale hned třikrát nepovedlo, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Zápas domácích Beranů s Ohnivci se odehrával v poklidné atmosféře obou celků. Do vedení šly Senomaty, když se Šnídl ukličkoval na půli hřiště a následnou akci zakončil povedenou střelou Moroz - 1:0.

 

O necelých deset minut později bylo vyrovnáno, když se z přímého kopu trefil krásně Urban - 1:1. Už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, ale nebylo tomu tak. Na Vávrovu střelu na přední tyč Procházka zareagoval pozdě, a tak muselo Městečko ve druhé půli dohánět 2:1.

Ohnivci vždy srovnali

Ve druhé půli hosté opět dokázali vyrovnat, to když chyboval v rozehře Vávra, jehož chybu potrestal Hajný - 2:2. Uběhla hodina hry a Vávra přenesl míč na Polcara, který při prvním kontaktu s míčem na hřišti skóroval hlavou do protipohybu Procházky - 3:2.

 

O pět minut později bylo na domácí straně ještě veseleji. Střela jednoho ze senomatských hráčů skončila na tyči, od níž se míč odrazil k Hůlovi a ten vedení navýšil - 4:2. Uběhly sotva dvě minuty a Ohnivci snížili. Těsně za čáru se podařilo dostat míč Hegerovi, jehož branka byla uznána na základě rozhodnutí pomezního rozhodčí - 4:3. V 75. min. se k přímemu kopu postavil Šnídl a zápas poslal do penaltového rozstřelu - 4:4.

 

Během druhého poločasu byla k vidění kuriózní situace, kdy byl v hlavní roli pomezní Polívka. Městečko vhazovalo, ale chtělo v duchu fair-play vrátit míč soupeři, a tak jeden z hostí hodil míč do autu. Signalizace pomezního Polívky ale zněla jasně, aut se bude opakovat. Až když tuto situaci hráč zopakoval podruhé, tak už sudí ukázal na správnou stranu.

 

Fotografie od Báry Sojkové!

Procházka vychytal bod navíc

V penaltách se přiklonilo štěstí k Ohnivcům, kteří zejména díky třem chyceným penaltám Procházky brali plusový bod.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Byl to dobrý zápas, i když k němu některými rozhodnutími rozhodčí moc nepřispívali, spíše naopak. My jsme se dostávali do vedení, ale Městečko dokázalo vždy vyrovnat a šlo se do penalt."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Dostávali jsme laciné góly. Před prvním Šnídl ztratil na půlce, druhý jsme si nechali dát těsně před půlí, kdy náš brankář zřejmě špatně viděl na míč. Třetímu předcházelo pokažené autové vhazování. Jsem rád, že i když se prohrávalo, tak jsme dokázali vyrovnat a v penaltách se přiklonilo štěstí k nám."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] (82. M. Sailer [-] ) , D. Moroz [-] , M. Komín [-] (60. A. Polcar [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , R. Trešl [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Křikava [-] , J. Jůna [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-] - V. Prokop [-] (68. J. Ryba [-] ) , J. Hadrava [-] , J. Urban [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-] - J. Grill [-]

ŽK: 26. T. Pichner , 65. J. Vávra , 77. D. Moroz - 28. J. Hadrava , 60. T. Heger , 65. J. Grill , 90. J. Urban .
Hráči zápasu: D. Moroz , R. Trešl , J. Kodeš - J. Hadrava , J. Urban .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TREŠL Miroslav, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů