1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes otáčela na Olešné, výhru si zasloužila


Branky


21

Olešná - Po vyhraném zápase v Městečku přivítala Olešná na svém hřišti Kněževes, která se jela porvat o body. V zápase si vytvořila spoustu šancí, několik jich ale neproměnila. I tak to na vítězství ale stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle měla jediného střelce

Olešná vstoupila do zápasu lépe a kombinovala převedším středem hřiště, což se jí dařilo. Kněževes zase dobře bránila, a tak se Olešná příliš nedostávala do vyložených šancí. Přesto to ale byli právě domácí, konkrétně R. Polášek, který z minimálně hraničního ofsajdového postavení skóroval - 1:0. Kněževes si šance na gól sice vytvořila, ale nezužitkovala je, a tak šla do kabin s jednogólovým mankem.

Kněževes to dotáhla do vítězného konce

Druhý poločas už patřil Kněževsi, která se v 59. min. dostala do vedení. Hanych využil dlouhého pasu a vyrovnal - 1:1. Tentýž hráč poslal svůj tým o čtyři minuty později do vedení po individuální akci ze středu hřište - 1:2.

 

Zbytek zápasu byl v duchu neproměněných šancí. Zejména Kněževes několikrát ztroskotala na výborně chytajícím Fiedlerovi. Na druhé straně musel v jednom případě podržet i Lenner. Další branku už příchozí diváci neviděli, a tak vyšli domácí naprázdno.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Soupeři musím pogratulovat k výhře, kterou si za druhý poločas zasloužil."

FK Kněževes
Radek Vaníček, obránce/záložník: "Těžké utkání. Soupeř výborně kombinoval ve středu pole, ale my byli nebezpečnější co se šancí týče. Domácí několikrát zachránil brankář a naše nemohoucnost v koncovce. Pokud bychom to počítali na šance, tak jsme zaslouženě vyhráli. Ovšem ze závěrečného tlaku domácích mohla klidně vzniknout remíza. My jsme mohli dohrávat v klidu, kdybychom proměnili alepsoň polovinu tutovek, co jsme měli. Bohužel toto nás trápí každou sezónu a snad i každý zápas."



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - T. Sejpka [-] , R. Polášek [-] , J. Černý [-] , M. Polášek [-] , J. Procházka [-] , J. Karas [-] , L. Helebrant [-] , A. Hlavsa [-] , T. Vodrážka [-] , K. Ivančík [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (79. T. Šíma [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] (57. R. Vaníček [-] ) , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] (71. M. Miksa [-] ) , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 81. A. Hlavsa , 90. V. Fiedler - 14. R. Čihař , 36. M. Krejčí , 68. P. Komžik , 77. M. Miksa .
Hráči zápasu: V. Fiedler - J. Vrábík , J. Hanych .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TÝČE Vladimír, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích