1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty to ve Slabcích neměly vůbec jednoduché


Branky


21

Slabce - Senomaty zajížděly do Slabec, kde se hraje o záchranu. Dle toho také utkání vypadalo. Domácí šli do rychlého vedení, které jim ale příliš dlouho nevydrželo. Hosté ale šli do vedení a kdyby jim bylo více přáno, tak mohlo být skóre i vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce vedení neudržely

Senomaty jakoby byly ještě na cestě na zápas a v 5. min. inkasovaly. Domácím se podařila kombinace, po které se trefil Konopásek - 1:0. Hosty obdržená branka probudila a i oni začali hrát.

 

V 19. min. se dočkali i vyrovnání. Hrbek vyrazil střelu k tyči pouze před sebe, dobíhající hráč našel pod sebou Eichlera a ten střelou pod ruku brankáře srovnal - 1:1. Senomaty měly i další šance, ty ale neproměnily. Domácí ze standartních situací taktéž nic nevytěžili a poločas tak skončil nerozhodně.

Do poslední minuty bylo o co hrát

Druhá polovina nabídla podobný obraz hry kromě toho, že Senomaty nezaspaly a hrály hned od úvodního výkopu. V zápase bylo vidět, že domácím jde o záchranu a dle toho také vypadala jejich hra založena na bojovnosti. Pomezní rozhodčí spolu s hlavním sudím Šmídem hosty do šancí moc nepouštěl, a tak to byl pro Berany tak trochu zápas na psychiku.

 

K jejich klidu se dostali v 52. min. do vedení, když Havel vyslal míč za obranu a jeden ze senomatských hráčů našel ve vápně Moroze, který se nemýlil - 1:2. Hrbek v dalších příležitostech svůj tým podržel, na druhé straně se parádním zákrokem blýskl Kučaba. Slabce se stále snažily s výsledkem něco udělat, ale ze standartních situací stejně jako v první půli nic nevymyslely, a tak to budou mít se záchranou ještě těžší než doposud.

 



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Úvod zápasu jsme zaspali a rychle prohrávali. Byl to těžký zápas, šance jsme si vytvořili, ale buď jsme do nich nebyli ani vpuštěni nebo jsme je neproměnili. Slabce bojovaly, ale o trochu lepší jsme byli my. Kučaba nás jednou podržel. Chvilkami jsme hodně kecali na rozhodčího, ale dohráli jsme v plném počtu a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Vaněk [-] , M. Konopásek [-] , M. Benada [-] (87. P. Holý [-] ) , J. Čiha [-] , J. Černý [-] (63. M. Švarc [-] ) , J. Gajdoš [-] , O. Cílek [-] , V. Schejbal [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] (35. R. Vejtasa [-] )

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Jelínek [-] , O. Havel [-] , T. Pichner [-] , Z. Eichler [-] , A. Polcar [-] (70. M. Sailer [-] ) , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] (90. J. Kodeš [-] ) , D. Moroz [-] , M. Komín [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 67. Z. Eichler , 75. R. Trešl , 80. M. Karnold , 87. L. Mácha .
Hráči zápasu: Z. Eichler , D. Moroz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - STROUHAL Jiří (N), SOJKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích