J. Urban 90.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hlavní roli Procházka s Herinkem


Branky


90. J. Urban - 84. J. Daniš
21

Městečko - Jakoby si gólmani obou týmů před zápasem řekli, kdo bude lepší. Na tuto otázku těžko najít odpověď, neboť oba dva byli důležitými pro svůj tým a duel mezi nimi dospěl až k penaltám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj gólmanů

Šance si vytvářely oba týmy, ale gólmani měli svůj den. Dvě takové měl Prokop, poprvé ho vybídl Šnídl ze strany nahrávkou, ale střelou z úrovně penalty Herinka nepřekonal. Ani ve své druhé šanci si na dobře chytajícího hostujícího brankáře nepřišel. Na druhé straně měl svůj den i Procházka, který také dlouho odolával a výbornými zákroky držel Ohnivce.

 

Například zneškodnil největší šanci prvního poločasu, když Kapoun vyslal Daniše za obranu, ten si dobře připravil míč hrudí, ale na domácího brankáře nevyzrál. Ten nakonec přeci jen ale inkasoval, když Kolešovice vyšachovaly hráče Městečka, Polánek našel Daniše a ten nedal Procházkovi střelou na přední tyč šanci - 0:1. Už to vypadalo, že budou brát hosté 3 body, ale v poslední minutě po rohovém kopu Šnídla dotlačil míč do sítě Urban a šlo se do penalt  - 1:1.

Bod navíc urvalo Městečko

Penaltový rozstřel dopadl lépe pro Ohnivce, když rozhodli v šesté sérii. Ještě v té páté to bylo ale 1:1, to když pokusy mířily do brankové konstrukce nebo je zneškodnili brankáři.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Byl to zápas se šancemi na obou stranách, kdy se vyznamenali oba brankáři. Krátce před koncem nás tam Kolešovice vyšachovaly a vedly. Nám se ale naštěstí podařilo v poslední minutě protlačit míč do sítě z rohu. No a penalty, to se mi ještě nestalo, aby byl po páté sérii stav 1:1."

Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: "Po celou dobu remízový zápas, ve kterém jsme do poslední chvíle sahali po třech bodech. Pochvala pro všechny, především pro Aleše Herinka, který nás v prvním poločase podržel."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - D. Jun [-] , J. Loder [-] , J. Jůna [-] , J. Křikava [-] - J. Grill [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-] (79. J. Ryba [-] ) -

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Daniš [-] , O. Ridzoň [-] , T. Kapoun [-] , J. Polánek [-] , M. Štícha [-] , M. Holeček [-] (46. P. Barthel [-] ) , D. Polánek [-] , V. Zuska [-] , P. Hrubý [-] , M. Houška [-]

Hráči zápasu: L. Procházka - A. Herink , D. Polánek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - HAMOUZ Jiří (N), KOZLER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích