Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice deklasovaly Slabce sedmi góly!


Branky


20

Kolešovice - Po vyhraném zápase s Rynholcem zajížděly Slabce do Kolešovic, kde místní fotbalisté nabírají formu, kterou potvrdili i v tomto utkání, ve kterém góly rozhodně nešetřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce remízu neudržely

První branka přišla v 10. min. po výměně míče D. Polánka s Kapounem, když prvně jmenovaný servíroval před prázdnou branku, kde nedělalo Kapounovi sebemenší probém uklidit míč do sítě - 1:0. O dvě minuty později ale bylo srovnáno. Po závaru ve vápně se dostal k balonu Macák a z otočky pěknou střelou skóroval - 1:1.

 

Další branka přišla po půl hodině hry, kdy Lev špatným výkopem našel Kapounovu hlavu, ten trkl na Zusku, který mířil přesně do odkryté branky - 2:1. Do konce půle zbývalo ještě pět minut a nastala podobná situace jako při prvním góle, stejný nahrávající i zakončující - 3:1.

Rychlý gólový nástup

Na první branku druhé půle se nečekalo vůbec dlouho. Ve 47. min. obdržel přetažený centr na zadní Zuska. Zasekávačkou nechal proběhnout dva obránce a trefil mezeru mezi jedním z bránících a gólmanem - 4:1. A Kolešovice pokračovaly. Krátce poté se dostal do samostatného nájezdu D. Polánek a přesnou střelou k tyči navýšil vedení - 5:1. A když se po rohovém kopu Zusky prosadil hlavou Kapoun, bylo jen otázkou, na kolika gólech se domácí fotbalisté zastaví.

 

Kolešovičtí své příznivce namlsali rychlými góly, na ten další je ale nechali dlouho čekat. Padl až v poslední desetiminutovce, kdy šel J. Polánek se střídajícím Jelenem dva na jednoho a prvně jmenovaný tuto akci zakončil přesně - 7:1. Slabce se přeci jen dočkaly ještě jednoho gólu, to když si příliš hrál s míčem v brance Zuska st. a Konopásek toho využil - 7:2. Zároveň také stanovil konečné skóre zápasu, ve kterém měli domácí jasnou převahu a zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: "Jsou to pro nás povinné body s posledním týmem tabulky. Konečně se nám dařilo střelecky. Pochvalu si zaslouží všichni, co do zápasu zasáhli."




Sestavy


Český Lev Kolešovice
V. Zuska [-] - O. Ridzoň [-] , T. Prais [-] (46. J. Polánek [-] ) , T. Kapoun [-] , M. Stiska [-] , M. Štícha [-] , M. Holeček [-] (46. P. Barthel [-] ) , D. Polánek [-] (80. A. Jelen [-] ) , V. Zuska [-] , J. Kovář [-] , M. Houška [-] (70. K. Lavička [-] )

TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Macák [-] , M. Konopásek [-] , M. Švarc [-] (46. P. Holý [-] ) , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , J. Gajdoš [-] , O. Cílek [-] , T. Hrbek [-] (75. R. Vejtasa [-] ) , V. Melichar [-] , T. Fencl [-]

ŽK: 30. T. Prais , 55. M. Štícha - 62. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Kovář , V. Zuska , T. Kapoun .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VICIAN Jakub (N), MELICHAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva v posledním kole zvítězila. Očekávám, že rozhodne domácí prostředí. Slabce venku doposud neuhrály ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kolešovice se chytily doma proti Jesenici a i když přivítají doma nepříjemné Slabce, nic to nezmění na tom, že by měli vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích