Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jesenice v Zavidově plichtila, znovu jí čekal penaltový rozstřel


Branky


23

Zavidov - V rámci 19. kola rakovnického OP přivítala na svém hřišti zavidovská rezerva tým Jesenice. Od tohoto zápasu se dal očekávat vyrovnaný boj, což se nakonec potvrdilo, když utkání dospělo až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Hned v 1. min. se hosté ujali vedení, když Vanický přímo nahrál hostujícímu Horvátovi, který postupoval sám a míč uklidil k tyči - 0:1. Poté se začali osmělovat i domácí. Jejich tlak vyvrcholil v 15. min, kdy se D. Štiller uvolnil po křídle, naservíroval míč před bránu, kde P. Čech ml. zakončil přesně k tyči - 1:1. Následně se hra odehrávala především mezi vápny. Ve 43. min. domácí špatně zahráli standartní situaci ze středu hřiště, hosté šli do rychlého přečíslení, která zakončil přesnou střelou Kotek 1:2.

Zavidov dokázal vyrovnat

Druhá půle začala tlakem Zavidova, avšak všechny akce byly bez golového efektu. Hosté se poté dostali opět do hry. Svůj výkon korunovali brankou, kdy chyboval R. Štiller, který nahrál přímo na vápno hostujícímu Kotkovi, jehož slabá střela skončila nečekaně brankou - 1:3. Ani ne minutu po této brance dali hosté další branku, avšak ta jim nebyla pro sporný ofsajd zamávaný rozhodčím Polívkou uznána.

 

Blížil se konec zápasu a Zavidov chtěl ještě se zápasem něco udělat. Nejprve pět minut před koncem po pěkné kombinační akci snížil Devera, aby poté v 87. min. domácí srovnali, když se trefil hlavou Čech ml. - 3:3. V závěru se ještě červenalo, když hostující Kotek po faulu na svou osobu, vhodil míč do obličeje domácího Šantory.

Jesenice napravila neúspěch z Kněževsi

V penaltách byli šťastnější hosté, kteří proměnili všechny pokutové kopy, naopak domácí dva neproměnili. Zápas tak skončil výhrou Jesenice na penalty.

 

Autor: Aleš Kraus, upraveno redaktorem

 

Galerie v podání Toníka Vydry!



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: "V dnešním zápase jsme se sešli oproti minulému týdnu konečně v plném počtu. Od začátku se hrál nepříliš záživný fotbal, kdy jsme se zbytečně uchýlili k nakopávaným míčům. Hosté trestali nekompromisně všechny naše chyby, kdy jsme jim dva góly připravili doslova na podnose. Poté, co hostům nebyla sporně uznána branka na 4:1, jsme se snažili ještě se zápasem něco udělat, což se nám povedlo. Škoda, že náš fotbal hrajeme až posledních deset minut zápasu, musíme takhle hrát celý zápas. Na druhou stranu musím kluky pochválit, že to nakonec nezabalili."

FC Jesenice
Pavel Altman st, trenér: "V nedělním dopoledni jsme museli odehrát ve stejném čase oba zápasy mužstva A i B. Z minulého zápasu jsme si odnesli dvě červené karty, a tak nebylo vůbec jednoduché dát dohromady dvě jedenáctky. Zápas v Zavidově se pro nás vyvíjel vcelku uspokojivě, až na ten závěr. Do druhého poločasu jsme nastupovali s jednobrankovým vedením. Snažili jsme se zodpovědně bránit a podnikat rychlé brejky. Po jednom z nich se nám podařilo zvýšit vedení na 3:1 a krátce na to jsme přidali i čtvrtý gól. Branka však nebyla uznána pro údajné postavení hráče mimo hru. Všichni se divili, i domácí hráči a diváci. Zřejmě tento moment nás natolik psychicky poznamenal, že zavidovští dokázali během krátké doby srovnat a šlo se na penalty. Pro nás to byl zápas na tři body, a proto se ziskem bodů dvou spokojeni nejsme."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - J. Kraus [-] (77. R. Štiller [-] ) - P. Čech st. [-] - P. Čech ml. [-] , M. Vrubel [-] (45. L. Blecha [-] ) , D. Štiller [-] (85. F. Šantora [-] ) , R. Vanický [-] , D. Denk [-] , B. Lukáč [-] (76. L. Plincner [-] ) , M. Zuda [-] , D. Devera [-]

FC Jesenice
J. Pašíkovský [-] - V. Fiala [-] , V. Řehoř [-] , D. Kapoun [-] (33. P. Kotek [-] ) , P. John [-] , M. Kohout [-] , F. Horvát [-] (73. J. Pfejfer [-] ) , Z. Balý [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

ŽK: 36. M. Vrubel , 90. F. Šantora . ČK: 90. P. Kotek .
Hráči zápasu: D. Štiller - P. Kotek .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Těžko říct, s čím přijde Zavidov, ale Jesenici bude velmi chybět Jeníček a Šťastný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezerva má dobré jaro a i když to teď ve Hředlích nevyšlo, doma to nyní vyjde. Maty se vrací po zranění do branky a bude zase čarovat!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza