0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná ve Slabcích neponechala nic náhodě a i přes dobrý výkon domácích zvítězila


Branky


23

Slabce - To, že to na Balkáně nebude mít žádný tým jednoduché, dokazují místní fotbalisté každý domácí zápas. Nyní i proti Olešné, která ale byla nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle měla jediného střelce

Od samého začátku domácí šli za ziskem bodů a dlouho to také tak vypadalo. K jejich smůle ale nevyužili dvě obrovské šance, které si vytvořili. I hosté nebyli ve svých příležitostech stoprocentní, ale jednou jim to tam padlo. Domácí svých nevyužitých šancí litovali ve 35.min. po přesné přihrávce kanonýra Olešné R. Poláška, který našel Černého a ten nedal přesnou střelou Hrbkovi šanci - 0:1. První poločas tímto stavem také skončil, a tak pro Slabce nebyl zisk bodů stále nereálným.

Vše podstatné nabídla poslední dvacetiminutovka

Slabce do druhé půle vykročily lépe než svěřenci Miloslava Doležala, ale příliš dlouho jim to nevydrželo. Olešná převzala taktovku utkání a postupně svého soka tlačila víc a víc na obrannou polovinu. V 70.min. se trefil kapitán hostí M. Polášek a poslal svůj tým do dvougólového vedení - 0:2. Krátce poté se zapsal do statistik i Sejpka. V 72.min. to bylo sice za žlutou kartu, o tři minuty později to byl ale gólový zápis, který utnul šance domácích na zisk bodů. O to více, když uviděl po chvilce červenou kartu za faul Schejbal. Konečný stav v samém závěru stanovil svým druhým zásahem Sejpka, a tak si Olešná odvezla zasloužené tři body z horké půdy.



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Domácí vůbec nepůsobili odevzdaným dojmem, v prvním poločase si vytvořili 2 obrovské šance, ale ani jednu nevyužili. My jsme naopak díky přesné trefě Černého po parádní přihrávce R. Poláška jednu ze 4 tutovek využili. Druhý poločas byl krom prvních 10 minut zcela v naší režii a postupně jsme přidali další branky. Získali jsme zcela po zásluze 3 body a jsem rád, že jsme umlčeli řeči "odborníků", že domácím body pustíme."



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Macák [-] , M. Konopásek [-] (76. R. Vejtasa [-] ) , M. Švarc [-] (61. P. Holý [-] ) , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , J. Gajdoš [-] , O. Cílek [-] , V. Schejbal [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] (67. M. Vaněk [-] )

FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Procházka [-] , L. Helebrant [-] , T. Sejpka [-] , M. Polášek [-] (78. R. Zadák [-] ) , T. Vodrážka [-] , M. Vodrážka [-] , J. Černý [-] , R. Polášek [-] , L. Majba [-] (74. K. Köhler [-] ) , J. Karas [-] (82. M. Ličman [-] )

ŽK: 32. V. Melichar , 55. M. Konopásek , 56. J. Gajdoš - 72. T. Sejpka . ČK: 77. V. Schejbal .
Hráči zápasu: J. Čiha - J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BENADA Martin (N), TOPINKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: remíza

Slabce o sobě dávají na jaře hodně vědět. Soupeři, co už měli tu čest se s nimi setkat, nemluvili o lehkém utkání. 19. kolo pro ně bude ziskubodové.

Tip: výhra hostů

i přes velkou marodku věřím, že hosté utkání zvládnou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hodně těžká práce čeká na fotbalisty Olešné, ale měly by na půdě posledního celku vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů