0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes vyloupila Ohnivec arénu


Branky


23

Městečko - Domácí na svém hřišti přivítali Kněževes, která brala minulé kolo dva body s Jesenicí. Ohnivci si zase zastříleli se Slabcemi, nyní je čekal druhý domáci zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko zaspalo začátek zápasu

Úvodní minuty nabídly prvky fair-play, které jsou v dnešním fotbalovém světě hodně vzácné. Nejprve Vrábík po zákroku na svou osobu poslal míč do autu a poté přiznal jeden z domácích rohový kop. Do šlágru kola vstoupila lépe hostující Kněževes, která šla do vedení právě po přiznaném rohovém kopu, kdy se prosadil Vrábík - 0:1. Hosté pokračovali v aktivním pojetí hry, což přineslo kromě dvou střel Krejčího další branku. V 15.min. vhazoval míč do hry J. Vršecký a jeho aut skončil až na hlavě Hanycha, který překonal Abraháma - 0:2. Kněževsi se dařilo, Městečko jakoby zaspalo vstup do zápasu.

 

Za Ohnivce jako první pálil nebezpečně Šnídl, ale trefil jen břevno. Na druhé straně z protiútoku hledal Miksa centrem na zadní Večeřu, ten hlavičkoval vedle. Další pokus Čihaře skončil taktéž mimo tři tyče. Komplikace pro hosty přišla ve 44.min při zranění Vrábíka, za kterého musel naskočit Hertl.

 

Druhý poločas gól nenabídl

Otázkou bylo, jak si poradí Kněževes bez svého dosud nejlepšího hráče na hřišti a jak se této citlivé ztráty zhostí Ohnivci. Hosté upustili od své pohledné hry a sázeli na dlouhé nakopávané míče, a tak herní iniciativu převzalo Městečko. To svou snahu ale vyjádřovalo pouze po vápno. Střelecky se nejčastěji pokoušel Šnídl, ale buď bylo zakončení nepřesné nebo byl na místě Lenner. Ten zneškodnil i střelu Urbana a následnou dorážku poslal Vršecký nad. V závěru zápasu i Hanych netrefil rozměry branky, a tak stav zůstal nezměněn a Kněževes brala velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "K tomuto zápasu není moc co hodnotit. Co jsme si řekli v kabině, tak to tam zůstalo. Prioritně jsme měli uhlídat standartní situace, konkrétně dva hráče - Vrábíka s Hanychem, jenže ti nám dali dva rychlé góly a pak bylo po fotbale. Naše hra byla hodně nepřesná, předvedli jsme jeden z nejhroších výkonů. I přes to, že Kněževes taky určitě nebyla v optimální sestavě, což nám mohlo trochu pomoci, tak jsme si s tím nedokázali poradit. Byl to zápas plný nepřesností. Ve druhém poločase jsme si vytvořili pouze platonický tlak, na můj vkus to létalo hodně vzduchem. Mnoho nepřesných výroků si připsal i rozhodčí a to na obě strany."

FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Zápas jsme rozehráli velice dobře a už v 7. minutě se prosadil po rohu Honza Vrábík. Naše hra byla opravdu koukatelná a z toho přišlo vyústění v podobě druhé branky. Troufnu si říci, že kluci předváděli hezký fotbal a zaslouženě vedli. Problém nastal, když se zranil Honza Vrábík a museli jsme do druhé půle přeskupit řady. Já jsem šel na plac, na post stopera se stáhl Milan Krejčí. Druhá půle už byla strašidelná. My jsme jen nakopávali balon a hlídali výsledek. Domácí se snažili něco vytvořit, ale jen po vápno. Vyhráli jsme 2:0, ale radost mi dělá hra z prvního poločasu, kterou jsme se prezentovali."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , D. Jun [-] , J. Loder [-] , J. Křikava [-] - J. Ryba [-] (56. J. Patera [-] ) , J. Grill [-] , J. Jůna [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] - P. Šnídl [-] -

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] (81. T. Šíma [-] ) , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] (44. R. Hertl [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 27. T. Heger - 65. J. Hanych , 87. M. Večěřa .
Hráči zápasu: J. Vrábík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Výhoda malého hřiště přinese domácím tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šlágr kola nabídne nesmírně vyrovnanou bitvu, kde rozhodne výhoda domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích