6:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO, VIDEO: Olympie vyprovodila šesti góly Senomaty, které překonaly výborného Šímu pouze jednou


Branky


12. S. Rous , 15. J. Číhař , 20. M. Kokšál , 66. S. Rous , 73. J. Ogurek , 85. S. Rous - 22. L. Mácha
23

Rakovník - První zápas 19. kola rakovnického OP se sehrál na Zátiší, kde domácí borci přivítali senomatské Berany. Rakovnický celek šel do vedení, které se hlídal a zápas dovedl do vítězného konce. Kontaktní branku vzal hostím ale sudí Husák, který namísto regulérní branky Máchy odpískal pokutový kop, který Eichler neproměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly a spousty šancí

Zápas začal o pár minut později a do první šance se probojoval Čihař, kterého vysunul nahrávkou za obranu Kokšál. Střelu rakovnického útočníka na první tyč Kučaba vyrazil na roh. Ve 12.min. už šli domácí do vedení, když se Rous dostal ze strany do vápna a uklidil přízemní střelou na zadní tyč - 1:0. O tři minuty rakovnický celek své vedení navýšil. Peták si chtěl míč zpracovat, ale ten mu odskočil na kopačku Číhaře, který se svým typickým zaseknutím zbavil obránce a zpoza vápna propálil Kučabu - 2:0.

 

Běžela 20.min. a Berani svou vlastní chybou dovolili soupeři další branku. Kučaba se zasekávačkou zbavil dotírajícího hráče v zeleném, nahrál Sailerovi, který ale odevzdal míč Kokšálovi a ten už věděl jak s ním naložit. Krásným lobem překonal Kučabu a poslal svůj tým do třígólového vedení - 3:0. Hrubé chyby se ale dopustila i domácí defenziva, konkrétně Němec, který našel ve vápně Máchu a ten chybu taktéž trestal - 3:1.

 

Šance byly i nadále k vidění na obou stranách. Kučaba musel házet přes branku hlavičku Koláře, na druhé straně si střeleckou pozici připravil Eichler, ale jeho střela nenašla prostor branky. Dalším hráčem v šanci byl Mácha, jehož přízemní střelu vyrážel na roh Šíma. Poté se hrálo převážně mezi vápny bez výraznější šance, ale přeci jen ještě jedna v závěru poločasu přišla. Kučaba našel výkopem duo Mácha - Klátil, kdy souboj prvně jmenovaný vyhrál a mohl postupovat sám na branku. Senomatský fotbalista ale zvolil dalekonosný lob z půlícího kruhu, který se přenesl přes Šímu a ke smůle hostí skončil jen na tyči. Pokus to byl ale prvotřídní. Kontakní branka z toho nebyla, a tak šli domácí do kabin o krok blíže k vítězství.

 

 

 

Husák sebral Senomatům gól

Druhá půle začala daleko klidněji než ta první. Do šance se dostávaly jako první Senomaty. Zajíc hledal vzduchem za obranou Moroze, který šel sám na branku, ale míč si zpracoval rukou, čehož si hlavní arbitr všiml. Dusno v domácí šestnáctce bylo po souboji Šímy s jedním senomatským hráčem, kdy vzájemný souboj sudí vyhodnotil v rámci s pravidly. Míč putoval následně do vápna, kde byl Moroz atakovaný hned dvojicí bránících hráčů, kteří ho zastavili nedovoleně. Balon propadl na zadní tyč k Máchovi, který rozvlnil síť. Sudí ale k překvapení všech branku neuznal a ukázal na penaltový puntík. Eichler šel zahrávat pokutový kop, který ale Šíma zneškodnil a dalším zákrokem podržel svůj tým.

 

Krátce poté postupoval Moroz proti Šímovi, ale ten opět podržel. Na druhé straně se dostali do šance také domácí. Přímý kop cca z 25m zahrával Kokšál, ale jeho střela přes zeď skončila těsně vedle. A brankou neskončil ani pokus Číhaře, který šel sám na Kučabu, ale jeho lob skončil pouze v rukavicích senomatského brankáře. Olympie se další branky přeci jen dočkala a to opět po chybě obrany, kterou potrestal Rous svým druhým gólem - 4:1.

 

V 73.min. Kokšál vysunul krásným pasem Ogureka, který servíroval míč před branku. Našel pouze Sailera, ten ale špatným odkopem dostal míč pouze kousek od sebe, kde si ho našel Ogurek a k tyči navýšil vedení - 5:1. Senomaty ale nic nevzdávaly a pokračovaly ve snažení. Většina druhé půle se odehrála právě na domácí polovině, ale výsledkem byly jen neproměněné šance. Třeba jako střela zpoza vápna Trešla, kterou výborně vyrazil Šíma.

 

Trešl měl i další povedený pokus, když si našel špatnou Šímovu rozehrávku. Jeho lob ale skončil na stejném místě jako v prvním poločase v podání Máchy na tyči. Závěr patřil Olympii, která udeřila pošesté. Kokšál vysunul Rouse, který pohodlně završil hattrick - 6:1. Ani střídající Tajbl nepřekonal výborného Šímu, na které postupoval sám. V závěru měly Senomaty trojitou šanci naráz, ale jak exekutor přímého kopu, tak Karnold s Tajblem nedokázaly usměrnit míč do sítě (viz video). Po této stoprocentní gólovce tak ukončil sudí Husák zápas jednoznačným vítězstvím domácího celku.

 

 

Galerie v podání Davida Svobody! Ohlasy připravujeme...



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Byl to jeden z nejhorších soupeřů, proti kterému jsme hráli. Senomaty nehrály dobře, my jsme jim vlastními chybamí darovali gól a šance. Chceme se držet nahoře, to se zatím daří. Teďka jedeme dohrávat do Lán, tak uvidíme, jak to tam dopadne."




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] (46. M. Beneš [-] ) , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] (70. T. Rychtařík [-] ) , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , J. Ogurek [-] , M. Havel [-] , M. Němec [-] , P. Klátil [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Zajíc [-] (58. A. Polcar [-] ) , T. Pichner [-] , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , Z. Eichler [-] (72. J. Tajbl [-] ) , P. Liprt [-] , D. Moroz [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 36. M. Havel - 60. M. Komín .
Hráči zápasu: P. Šíma , M. Kokšál , S. Rous - L. Mácha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUSÁK Jan - STROUHAL Jiří, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: remíza

Druhý poločas se Senomatům proti Rynholci povedl, budou chtít navázat na dobrý výsledek. Na Zátiší potrápí nepříliš dobře naladěnou Olympii, přesto výsledek skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Senomaty se chytly doma s Rynholcem a myslím, že to v Rakovníku stvrdí další výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích