Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany potupily Kroučovou devíti brankami


Branky


15. D. Roušavý , 23. L. Řepka (p.) , 29. D. Roušavý , 39. L. Řepka , 50. J. Paseka , 54. J. Jelínek , 61. R. Žalud , 85. J. Jelínek , 88. R. Žalud
26

Lišany - V Lišanech byl jasně vidět rozdíl mezi špicí a spodními patry tabulky. Gólově se prosadili i hráči z obrany, kteří zároveň udrželi čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Řepka rozjásal domácí fans krásnou trefou

Na výborně připraveném hřišti lišanští od úvodních minut drželi míč, dobře kombinovali, zamkli svého soupeře na vlastní polovinu a začali dobývat branku hostí. Ti se po případném zisku spoléhali na odkopy, které však s jistotou sbírala domácí obrana. Úvodní gól tak na sebe nenechal dlouho čekat. V 15.min. poslal Medřický kolmicí na zteč Roušavého, ten zleva vnikl do vápna a pravačkou na zadní tyč obstřelil gólmana Tomeše - 1:0. Po dalších osmi minutách lišanského tlaku to vzal na sebe Mutinský a proháčkoval se až do vápna, kde byl v sevření dvou obránců faulován a sudí Strouhal bez rozmýšlení nařídil penaltu. Míč si na puntík postavil L. Řepka a poslal Tomeše k opačné tyči - 2:0.

 

 

Ve 29.min. si Paseka na šestnáctce zády k bráně zpracoval na prsa těžkou přihrávku a připravil míč proti noze Roušavému, který mezi dvěma obránci vnikl do vápna a bombou po zemi nedal gólmanovi hostí šanci - 3:0. V následné desetiminutové pasáži zazvonila Tomešova levá tyč po Žaludově střele z dálky, ale jedinou šanci první půle si vypracovali i hosté. Jejich útočník ustál ve vápně souboj s lišanskými obránci a ocitl se sám před Řepkou. Ten však výborným zákrokem změnu skóre nepřipustil.

 

 

Běžela 39.min. a lišanští obránci si na polovině hřiště několikrát vyměnili balón do šířky. Pak přišla kolmice na Mutinského, který posunul doprava na rozběhlého L. Řepku. Lišanský stoper se z distance 30m opřel do míče z první a nádhernou ránou, která dokonale zaplula k levé tyči bezmocného Tomeše, přivedl lišanské příznivce k euforii - 4:0.

Tomeš zachránil Kroučovou od daleko většího debaklu

Do druhého dějství nahradil v rošádě zkušených domácích matadorů záložníka Chládka útočník Jelínek a domácí rozhodně nic ze svého gólového apetitu neztratili. Již v 50.min. si na Žaludův přetažený centr z rohu naskočil Haifler a hlavou vrátil míč na hranici malého čtverce, kde se svýma dlouhýma nohama nejlépe zorientoval Paseka a zblízka poslal míč do sítě - 5:0. Odstartoval tak desetiminutovou gólovou smršť, neboť již v 54.min. se změnil v nahrávače a lobem za obranu poslal samotného na branku Jelínka. Domácí forward se nerozpakoval, nechal si míč skočit a bombou z hranice šestnáctky propálil Tomeše - 6:0. V 61.min. našel střídající Karvai přihrávkou vlevo za vápnem Žaluda. Domácí „ostrý kraj“ zrychlil do šestnáctky mezi staticky přihlížející obránce a pohotově a prudce vypálil - 7:0.

 

 

Brankář Tomeš byl přes obdržené góly rozhodně nejlepším hráčem hostí. Hned v 65.min. vytáhl výborný zákrok proti střele po individuálním průniku Mutinského, ale nezůstal jen u toho a poradil si i s dorážkou Jelínka a následnou dorážkou Roušavého. Proti další šanci Jelínka zasahovat nemusel, když domácí kanonýr nedokázal usměrnit Karvaiův ostrý centr mezi tyče, ale pak vyndal ránu Roušavého a Jelínek nasměroval dorážku do boční sítě. V 80.min. gólmana Kroučové po dalším samostatném nájezdu nastřelil Jelínek a hosté si následně vypracovali druhou a poslední příležitost ke korekci výsledku. Avšak napůl střela a napůl přihrávka skončila neškodně vedle pravé Řepkovy tyče.

 

 

Domácí si tak schovali ještě dva góly do poslední pětiminutovky. Na jejím začátku si Jelínek na šestnáctce zpracoval tečovaný centr Karvaie a tentokrát již zamířil přesně - 8:0. Pak se změnil v nahrávače a v 88.min. oslovil za vápnem Žaluda, který po průniku jako přes kopírák u své první branky uzavřel gólový účet utkání - 9:0.

 

 

Autor: Václav Švelch



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, trenér: "Při vší úctě k soupeři, utkání by se dalo od začátku do konce přirovnat ke hře na kočku a na myš. Vyjma diametrálního rozdílu v pohybu a kreativitě byl od prvních minut patrný i rozdíl v kvalitě dovedností hráčů obou mužstev. Hosté se sice snažili před vlastní šestnáctkou zaparkovat autobus, ale nebylo jim to nic platné. Po čtvrt hodině otevřel skóre Roušavý, záhy přidal z penalty uklidňující gól L. Řepka a oba jmenovaní se do půle prosadili ještě jednou. Druhá půle už byla víceméně o tom, kolik branek ještě přidáme, bylo jich pět a celkové skóre se tak zastavilo na devíti. Soupeř si na oba poločasy schoval po jedné šanci, gólově se však prosadit nedokázal a ještě může děkovat gólmanu Tomešovi, že naše výhra nebyla výraznější."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - L. Řepka [-] , P. Ledvinka [-] , J. Haifler [-] , R. Žalud [-] - J. Hamouz [-] (56. J. Karvai [-] ) , V. Mutinský [-] (84. M. Bagi [-] ) , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (65. J. Feher [-] ) , M. Chládek [-] (46. J. Jelínek [-] ) - D. Roušavý [-] (75. M. Šutera [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - L. Petráček [-] , R. Janek [-] , P. Mindžak [-] , J. Kováčik [-] , P. Štěpán [-] , A. Mildorf [-] , R. Prokop [-] (61. J. Borský [-] ) , J. Škuthan [-] , M. Císař [-] , L. Vajnar [-]

ŽK: 19. M. Medřický - 8. J. Škuthan , 47. J. Kováčik .
Hráči zápasu: L. Řepka , R. Žalud , D. Roušavý - J. Tomeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná jednička a hosté nedají gól. Snad mě Řepinho nezklame!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lišany doma proti sestupem ohrožené Kroučové překvapení nepřipustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích