2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Hředlích si fanoušci na předvedené hře moc nepochutnali


Branky


25

Hředle - Zavidovská rezerva zažívá dobrý vstup do jarní části, ale nyní jí čekal opravdu tvrdý oříšek. Ve Hředlích se nikomu nehraje moc dobře, což se i dnes ukázalo. Domácí také nepředvedli nic světoborného, ale na výhru to stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle otočily nepříznivý stav

Pro zavidovskou rezervu by byl i jeden bod úspěchem, ale začátek zápasu ukázal, že mohly být klidně tři. Uběhla úvodní desetiminutovka a po rohovém kopu se odražený míč dostal k Čechovi st. a ten z hranice šestnáctky uklidil k tyči - 0:1. Jako další mohl skóre navýšit Denk, ale v ideální pozici netrkl přesně.

 

Domácí odpověděli ze standartních situací. Tu první zahrával Vodrážka, který tvrdou střelou překonal navrátivšího se Štillera po zranění - 1:1. Další standartka a střela k tyči Bechnera znamenala vedení domácích, které vydrželo do půle - 2:1.

Nezajímavý poločas

Vše podstatné se událo v prvním poločase, ve kterém byly k vidění tři branky. Druhá půle vyšla nulově jak s góly, tak i výkon nebyl nikterak oslnivý. Štiller byl v permanenci, ale se všemi střelami a situacemi si dokázal poradit. Zápas tak skončil těsným vítězstvím domácích, na kterých je vidět, že to zkrátka není ono.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Dnes to byla z obou stran fotbalová bída. Na výkonu obou mužstev se určitě podepsal i stav kádrů. Bohužel v současné chvíli nám chybí konstruktivní hráči. Navíc se dnes mohli hráči v závěru i přesvědčit, že bez tréninku to prostě nepůjde ani ve II. třídě. Nekompletní Zavidov nás od nějaké 60. - 70. minuty přehrával i fyzicky a to je špatně. Dnes mohu být spokojen s tím, že to hráči v rámci možností odmakali a soupeři nedovolili vyrovnat. Obávám se ale, že do konce sezóny ještě odehrajeme několik takových zápasů."

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Velká škoda. Nehrál se na obou stranách moc pohledný fotbal, ale za náš tlak druhou půli jsme si vyrovnávací gól zasloužili. Všichni kluci, co byli na place, si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] (78. M. Pichnarčík [-] ) , D. Bechner [-] , V. Beránek [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , M. Došek [-] (87. M. Šerák [-] ) , J. Skoupý [-] (46. H. Minařík [-] ) , M. Somol [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - Z. Nágl [-] (66. L. Plincner [-] ) , J. Kraus [-] - P. Čech st. [-] - D. Denk [-] , R. Štiller [-] , M. Vrubel [-] , B. Lukáč [-] , M. Zuda [-] , D. Devera [-] , P. Čech ml. [-]

ŽK: 82. V. Beránek , 85. H. Minařík - 48. D. Devera , 71. R. Štiller .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HUSÁK Jan - VLASJUK Pavel, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Buď se Hředle chytnou nebo ne. Já půjdu proti všem a pošlu tam dvojku v překrásném kurzu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po jarních ztrátách se Hředle probudí a doma porazí rezervu Zavidova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích